Estée Lauder Introduces Sumptuous Extreme Mascara - Son Dakika
Güncel

Estée Lauder Introduces Sumptuous Extreme Mascara

Estée Lauder Introduces Sumptuous Extreme Mascara

Kirpiklerinizi Topaklanma Yapmadan Kıvırır Ve Maximum Uzunluğa Uıaştırır

14.02.2011 19:12  Güncelleme: 19:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni jenerasyon Estée Lauder Sumptuous Extreme, ile kirpikleriniz artık inanılmaz! Kirpiklerinizi tek bir sürüşte inanılmaz yoğunlaştıran ve uzatan bu mükemmel maskara ile gözleriniz artık daha büyük ve belirgin. Kirpiklerinize yüksek etkili maskarayı uygulayın ve ardından tüm meraklı bakışların merkezi olun "O kirpikler gerçek mi?"

Sumptuous Extreme kirpiklerinize nasıl bu kadar inanılmaz hacim kazandırabilir? Extreme Bold Volume™ formulü, özel üretim 3 farklı formülün karışımı ile kirpiklerinizi maksimuma çıkaran bu mükemmel bileşim elde edilmiştir ve tabiki benzersiz Extreme BrushComber™ fırçası ile…

Dipden Uca Uygulayın ve Kirpiklerinizi Göklere Çıkartın

Kirpiklerinizi yoğunlaştırmak için güçlü bir fırçaya ihtiyaç vardır. Bu sebeple Estée Lauder çok özel Extreme BrushComber™ fırçasını geliştirdi. – Yeni şeklinde büyük fırçası ile size bir fırçanın verebileceği maksimum hacmi sağlar. Büyük fırçası sayesinde tek sürüşte daha fazla ürünün kirpiklerinize uygulanmasını sağlar ve kirpiklerinizi ANINDA daha uzun, daha hacimli hale getirir. Fırçanın üçgen kesimi ve büyük olması sayesinde artık maskaranın uygulaması çok daha kolay ve en uçtaki kirpiklerinize dahi erişim kapasitesi mükemmel…

Extreme Bold Volume™ Formül

Özel formul içeriğindeki jel kıvamlı yapısını polimer, balmumu ve kirpiklerinizin birbirine yapışmasını engelleyen uzun kirpiklere sahip olmanıza yardım eden pigmentler yer almaktadır.Karışım içerisine eklenen yeni hibrit pudrası, küre biçimli Silis ve düz Mikaların etkisi ile kirpikleriniz artık sadece uzun değil maksimum uzun…

Estee Lauder'a özel 3'lü güçlendirilmiş fiber yapısı ile kirpiklerinizde takma kirpik etkisi sağlar kirpiklerinizin her birinin birbirinden ayrıldığını ve maskaranın uygulanmasının hemen ardından kirpiklerinizde anında upuzun ve daha yoğun görünüm sağlar. 3'lü fiber her bir kirpiğinizi beklentilerinizin çok daha ötesine götürür:

-YENİ Oyuklu Tüp Fiber (Sürekli kıvrık ve uzun görünüm) – Bu yeni esnek fiber yapısının ortası deliklidir böylece kirpiklerinizin ağırlıktan aşağıya doğru düşmesini engeller kirpiklerinize olabilecek maksimum uzunluğa ulaşmasını sağlar.

-YENİ Mükemmel Çubuk Yapısı (Hacim ve Uzama) – Hafif kısa ve yoğun fiberler kirpiklerinizin arasına dolar ve sanki fazladan kirpiğiniz varmışçasına bir görünüm oluşturur. Fırça esneyerek fiberlerin daha uzun daha hacimli kirpikler oluşturmasına yardımcı olur.

-Mikro-Kilitlemeli Fiber (Kalınlık ve Uzama) – Fiberler alışılmadık bir şekilde "Y" harfine benzer bir görünüm ile birbirine kenetlenir ve birbirlerinin üzerine yapışarak bina blokları gibi kirpiklerinizin maximum uzunluk ve hacim kazanmasını sağlarlar. Fiberler özel olarak tamamen siyah karbon ile kaplanmıştır ve böylece kirpiklerinizde inanılmaz bir renk etkisi oluşturur.

Mat mikalar ve süper siyah pigmentlerle oluşturulan özel formülün içerisine eklenen özel inciler sayesinde kirpiklerinizde ışıltılı bir görünüm sağlar ve geliştirilen pigment etkinliği sayesinde kirpiklerinizin mükemmel ve daha çarpıcı bir görünüme kavuşmasını sağlar. Kirpikleriniz inanılmaz bir görünüme sahip, asla kuru ya da mat değil…

Güzel kirpiklere sahip olmanın ilk adımı sağlıklı kirpiklere sahip olmaktır. Özel İleri Teknoloji Vitamin Kompleksi'inin Panthenol ( Vitamin B5) ile etkinliği arttırılmıştır. Böylece kirpikleriniz özel antioksidan etkili biberiyenin yardımıyla doğal olarak güçlendirilmiştir ve çevresel etmenlerin vereceği zararla çok daha rahat savaşabilir.

Kirpikleriniz kıvrık, esnek ve asla kopmaz!

Sumptuous Extreme Mascara içeriğinde parfüm bulundurmaz, oftalmolojik açıdan test edilmiştir, lens kullanıcıları ve hassas gözler için uygundur. Makyaj temizleme sütü/toniği ile kolayca temizlenir mesela Estée Lauder'ın Take It Away Total Makeup Remover'ı bunun için çok iyi bir temizleyici olur.

Sumptuous Extreme Mascara her zaman arzuladığınız çarpıcı görünümlü kirpiklere ulaşmanızı sağlar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Estée Lauder Introduces Sumptuous Extreme Mascara - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gümüşhane'de Zigana Tüneli'nde kaza: Bir kişi hayatını kaybetti
    15:39 Gümüşhane'de Zigana Tüneli'nde kaza: Bir kişi hayatını kaybetti

    Gümüşhane'de Zigana Tüneli'nde seyreden otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu duvara çarptı. Kazada hayatını kaybeden sürücünün cenazesi Gümüşhane Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

  • Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı İslahiye'de İncelemelerde Bulundu
    15:39 Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı İslahiye'de İncelemelerde Bulundu

    Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Oruç Baba İnan, İslahiye ilçesinde bulunan Küçük Sanayi Sitesi'nde yapımı devam eden 80 iş yeri inşaatını inceledi. Daha sonra Yeşilyurt Mahallesi'ndeki Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret eden İnan, yetkililerden bilgi aldı.

  • Adıyaman'da motosikletin çarptığı anne ve oğlu yaralandı
    15:38 Adıyaman'da motosikletin çarptığı anne ve oğlu yaralandı

    Adıyaman'da Yusuf K. idaresindeki motosiklet, yolun karşısına geçmeye çalışan Tülay T. ile oğlu Ramazan Efe T.'ye çarptı. Kazada anne ve oğlu yaralandı. Yaralılar Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

  • Edremit'te kovalamacada yakalanan gençlerden 8 gram esrar çıktı
    15:38 Edremit'te kovalamacada yakalanan gençlerden 8 gram esrar çıktı

    Balıkesir'in Edremit ilçesinde Yunus ekiplerinin 'dur' ihtarına uymayanların attığı peçetelerden 8 gram esrar çıktı. Amansız kovalamacanın ardından, motosikletli 2 genç yakalandı. Bora K. ve Serdar Y.'nin kaçmış olduğu alanın yapılan incelemesinde, 2 ayrı peçeteye sarılı halde tahmini toplam ağırlığı 3-5 gram olan Esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili şahıslar hakkında gerekli tahkikat başlatıldı.

  • Adıyaman'ın Besni ilçesinde otomobil şarampole yuvarlandı, 1 kişi yaralandı
    15:38 Adıyaman'ın Besni ilçesinde otomobil şarampole yuvarlandı, 1 kişi yaralandı

    Besni ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobil şarampole yuvarlandı ve sürücü yaralandı. Yaralı, sağlık ekipleri tarafından müdahale edildikten sonra hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şahin Şerifoğulları'nı Ziyaret Etti
    15:36 Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şahin Şerifoğulları'nı Ziyaret Etti

    Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nı ziyaret ederek, ikinci dönemde de birçok önemli projenin hayata geçirileceğini belirtti.

  • UNICEF, Adana'da depremden etkilenenlere adli yardım tırını Türkiye Barolar Birliği'ne teslim etti
    15:35 UNICEF, Adana'da depremden etkilenenlere adli yardım tırını Türkiye Barolar Birliği'ne teslim etti

    UNICEF tarafından depremden etkilenen çocuklara ve bakım verenlere hukuki yardım ve destekte bulunmak amacıyla hazırlanan 'YASA' adlı yardım tırı, Adana'da düzenlenen törenle Türkiye Barolar Birliği'ne teslim edildi. Tırda, avukatların doğrudan çocuklarla ve bakım verenlerle görüşebileceği odalar, toplantı odası, bilgisayarlar, televizyonlar, yardımcı personelleri için ayrılan alanlar, duşa kabinler ve engelleri rampalarına kadar her şey düşünülmüş. Bu tır sayesinde avukatlar, depremzedelere doğrudan ulaşarak adli yardım sağlayabilecekler.

  • Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde düzenlenen kan bağış kampanyası büyük ilgi gördü
    15:35 Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde düzenlenen kan bağış kampanyası büyük ilgi gördü

    Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Kızılay Adıyaman Kan Merkezi tarafından düzenlenen kan bağış kampanyasına vatandaşlar tarafından büyük ilgi gösterildi. Bir gün sürecek olan etkinlikte 150 ünite kan toplanması hedeflenirken, kan bağışının insan sağlığına iyi geldiği ve hayat kurtardığı vurgulandı. Kan bağışında bulunan vatandaşlar ise mutluluklarını dile getirdi.


Advertisement