Estetiğin dozunu kaçıran Demi Moore'un son hali şoke etti - Son Dakika
Magazin

Estetiğin dozunu kaçıran Demi Moore'un son hali şoke etti

Estetiğin dozunu kaçıran Demi Moore\'un son hali şoke etti

Paris Moda Haftası'nda podyuma çıkan Hollywood yıldızı Demi Moore, görüntüsüyle şaşkına uğrattı. Abartılı elmacık kemikleri ve dolgulu dudakları ile Moore, görenlere estetiği fazla kaçırmış yorumları yaptırdı.

28.01.2021 19:11  Güncelleme: 19:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiliz tasarımcı Kim Jones'un Fendi'nin ilkbahar- yaz 2021için hazırladığı koleksiyonu, dün Paris'teki Hazır Giyim Moda Haftası kapsamında düzenlenen bir defilede tanıtıldı. Defilede boy gösteren Amerikalı oyuncu Demi Moore, taşıdığı kıyafetlerle değil, yüzündeki estetiklerle dikkatleri üzerine çekti.

BİNLERCE ELEŞTİRİ ALDI

Siyah bir pantolon ve bluz tanıtımı için podyuma çıkan, üç çocuk annesi 58 yaşındaki Moore, estetik iddialarını geçmişte sık sık yalanlasa da podyumdaki hali kimseyi inandıramadı. Yüzüne estetik müdahale yaptırdığı ilk bakışta anlaşılan Moore'un abartılı elmacık kemikleri ve şekli tamamen değişen dudak yapısı binlerce eleştiriye neden oldu.

Estetiğin dozunu kaçıran Demi Moore'un son hali şoke etti

"BU UTANÇ VERİCİ"

Sosyal medyada gündem olan ünlü oyuncuya en çok, "Ama bunun nedeni, estetik operasyon mu yoksa makyaj sanatçısının ustalığı mı belli değil", "Demi daha fazla estetik operasyon yaptırma. Bu utanç verici. Bence herkes incelikle yaşlanmayı kabul etmeli" yorumları yapıldı.

Estetiğin dozunu kaçıran Demi Moore'un son hali şoke etti

Son Dakika Magazin Estetiğin dozunu kaçıran Demi Moore'un son hali şoke etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Gk : Ölmeyi unutmuşsun 19 3 Yanıtla
  • Che: O ha 12 0 Yanıtla
  • vıyy: hepsi aynı tornacıya mı gidiyor bu estetikliler? 7 1 Yanıtla
  • artist: insanlar iyi ki yaşlanıyorlar ve guzellikleri kayboluyor..yoksa bu insanların havasından egosundan kaprisinden kim kurtaracaktı bizleri 7 0 Yanıtla
  • golge: gençken dünyanın en güzel kadınlarından biri idi.özellikle hayalet( Ghost) filmini seyredin aşık olursunuz. kim yaşlanmak ister ki kadıncağız estetik yaptırmış ama iyi doktora düşememiş. 2 2 Yanıtla
  • zaman geçici: yaşlılığı kabullenememnin sonucu bu.Gençlik gelir geçer.Talepte bir yere kadar. 1 0 Yanıtla
  • o neydi: bırrrrrrrrrrrrrrr 0 0 Yanıtla
  • sahin: cok güzelsin. Harikasin. 0 0 Yanıtla

Advertisement