Et Hırsızları, Bu Sefer Eli Boş Döndü - Son Dakika
3. Sayfa

Et Hırsızları, Bu Sefer Eli Boş Döndü

Et hırsızları, bu sefer eli boş döndü Pendik'te bir et tesisine dadanan hırsızlar güvenlik kamerasına yakalandı İçinde et var sandıkları tırın boş olduğunu gören hırsızlar hayal kırıklığına uğradıİSTANBUL - Pendik'te bir et tesisine dadanarak bir çok defa hırsızlık girişiminde bulunan...

02.10.2017 10:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Et hırsızları, bu sefer eli boş döndü

Pendik'te bir et tesisine dadanan hırsızlar güvenlik kamerasına yakalandı

İçinde et var sandıkları tırın boş olduğunu gören hırsızlar hayal kırıklığına uğradı

İSTANBUL - Pendik'te bir et tesisine dadanarak bir çok defa hırsızlık girişiminde bulunan şüpheli şahıslar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Tır'ın içinin et dolu olduğunu düşünerek dakikalarca açmaya uğraşan hırsızlar, boş dorseyi görünce ise hayal kırıklığına uğradı.

Olay, Pendik Kurtköy'de bulunan bir et tesisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gece saatlerinde 2 araç ile olay yerine gelen hırsızlık şüphelileri, içerisinde et olduğunu düşündükleri tırı soymak istedi. Yaklaşık 9 dakika boyunca Tır dorsesinin kapısını zorlayan hırsızlar, çıkardıkları ses yüzünden gece bekçisinin dikkatini çekti. Olayı gören bekçi önce iş yeri sahibine ardından da polislere haber verdi. Bu sırada Tır'ın kapısını açan hırsızlar, içerisinin boş olduğunu görünce hayal kırıklığına uğrayarak olay yerinden kaçtı. Olaydan dakikalar sonra gelen polis ekipleri ise konuya karışan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

"Bu sene bu arkadaşlar buraya 7-8 defa geldiler"

Olayı anlatan iş yeri sahibi Furkan Çapan, "Daha öncede hırsızlar defalarca kez soygun ve girişimde bulundu. Gece bekçimiz aradı beni hırsızların kalabalık ve 2 araç olduklarını söyledi. Evden çıkarken polisi aradım. Kalabalık oldukları için müdahale etmedim. Dolu olsaydı eğer aracımız o arada hırsızlık yapacaklardı. Poliste suçüstü yapmış olacaktı. Ama başarılı olamadılar. Bu sene bu arkadaşlar buraya 7-8 kez geldiler. Geçen yılda 100 bin liralık etimizi çaldılar" dedi.

Hırsızlık şüphelileri güvenlik kamerasında

Yaşanan bu anlar ise iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Güvenlik kamerası görüntülerinde hırsızların araçları ile geliş anı, Tır'ın kapısını açmak için uğraşmaları ve gece bekçinin durumu fark etmesi görülüyor. Görüntülerde kapıyı açtıktan sonra Tır'ın içinin boş olduğu gören hırsızların kaçmaları ve polislerin gelmeleri de görülüyor.

Et Hırsızları, Bu Sefer Eli Boş Döndü
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Et Hırsızları, Bu Sefer Eli Boş Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement