Etcep Trabzon Koordinasyon Komite Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Etcep Trabzon Koordinasyon Komite Toplantısı

Trabzon'da, Eğitimde Toplumsal Cinsiyet Eşitliğinin Geliştirilmesi Teknik Destek Projesi (ETCEP) kapsamında Koordinasyon Komitesi Toplantısı yapıldı.

11.09.2015 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon'da, Eğitimde Toplumsal Cinsiyet Eşitliğinin Geliştirilmesi Teknik Destek Projesi (ETCEP) kapsamında Koordinasyon Komitesi Toplantısı yapıldı.

ETCEP Bölge Koordinatörü Sinem Bayraktar başkanlığında, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ek binası UZEM Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, İl Milli Eğitim Ortaöğretim Şube Müdürü Gülsüm Memişkaptanoğlu, Milli Eğitim Bakanlığı Proje iletişim uzmanları Ebru Anse Sile ve Yıldız Savaş, okul müdürleri ve komite üyeleri katıldı.

Bayraktar, burada yaptığı konuşmada, Milli Eğitim Bakanlığınca uygulanan proje için 10 pilot ilden 40 okul seçildiğini belirterek, "Trabzon'da ise projeye 4 okul seçildi. Bu okullarda da toplantılar yapıyoruz" dedi.

ETCEP'in tüm toplumu kapsayacak şekilde toplumsal cinsiyet eşitliğinin yaygınlaştırılmasına katkıda bulunmayı amaçladığını vurgulayan Bayraktar, şöyle devam etti:

"Proje ile eğitim sektöründe eşitlikçi ve toplumsal cinsiyete duyarlı yaklaşımın yaygınlaştırılması, okullarda kız ve erkek öğrenciler için toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanması hedeflenmektedir. Sosyal paylaşım sitelerinde de adreslerimiz var ve bu sayfaları aktif şekilde kullanmaya çalışıyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Etcep Trabzon Koordinasyon Komite Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement