Eticaret Ekosistemi Ankara'da Konuşuldu - Son Dakika
Teknoloji

Eticaret Ekosistemi Ankara'da Konuşuldu

Eticaret Ekosistemi Ankara\'da Konuşuldu

EticaretSEM yolculuğu, 18 Kasımda İZMİR Hilton Otelinde de kaldığı yerden devam edecek.

17.11.2014 21:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
-

EticaretSEM ve TEB Girişim Evi tarafından organize edilen Eticaret ve Dijital Pazarlama Konferansının ilk ayağı olan etkinlik Ankara Swiss Otel'de geniş bir katılımcı kitlesi ile icra edildi. Açılış konuşmalarını Eticaret Siteleri ve İşletmecileri Derneği Başkanı Sn. Ercüment ERDEM ve TEB Girişim Bankacılığı Müdürü Sn. İbrahim COŞKUNER tarafından yapıldı.


Eticaret sektörü, İstanbul dışında ilk defa bu denli büyük bir etkinlik ile masaya yatırıldı. Eticaret ile uğraşan firmaları ve işini dijital dünyaya taşımak isteyen girişimcilerin bir arada olduğu dinleyici kitlesinin konukları da ilgi çekici idi. EticaretSEM kurucusu Merter ÖZDEMİR'in moderasyonun da gerçekleştirilen sohbet ve sunumlarda ilk olarak sahnede Markafoni Grup CEO su İlker BAYDAR vardı. BAYDAR, Türkiye de daha yolun başında olduğumuzu ve eticaretin çok daha geniş kitlelerin kullanmasıyala hızlı büyümesinin beklendiğinin altını çizdi. Gittigidiyor Genel Müdürü Gülfem TOYGAR'ın yaptığı geniş sunumda ise firmaların kolaylıkla internet üzerinde mağaza kurabilmelerine olanak sağlayan marketplacelerin işleyişleri anlatıldı. Paypal ve Pay U gibi önde gelen Ödeme sistemlerinin genel müdürleri, Akakce.com iş geliştirme direktörünün yaptığı sunum ve ilgi çekici MedyaNET sunumu işini geliştirmek ve özellikle dijital dünyada pazarlama yapmak isteyen dinleyicilerden tam not aldı.


Konferansda Ofix.com, Webnak ve Strow gibi başarı hikayeleri de sahipleri tarafından anlatıldı. Türkiye nin kısa sürede bir çok yurt dışı ödüle layık görülen bayan girişimcisi Natali YEŞİLBAHAR da konuşmacılar arasında idi.


BilgiNet'in sunumu ise Mehmet ERDEMİ tarafından gerçekleştirildi. Fotometrik 360 ile nasıl ürün sergilenmesi ve fotoğrafladırılması gerektiği Aydın KARADÖLLER tarafından anlatıldı. Her zaman olduğu gibi Yılmaz BOZAN'ın dijital pazarlama tüyolarını verdiği geniş sunumla kapanan perde 18 Kasım Salı günü İzmir Hilton Otelinde yeniden aralanacak.


Yeni nesil ticaret dünyasının kapılarının açıldığı ve eticaret ekosisteminin her argümanının dillendirildiği konferanslar Türkiyenin 16 İlinde gerçekleştirilecek. Yolculuk Ankara'dan başladı. 18 Kasım'da İzmir ve 3 Aralık'ta İstanbul ayakları ile devam edecek.


İzmir Eticaret ve Dijital Pazarlama Konferansına kayıt olabilmek için www.eticaretsem.com/izmir adresini ziyaret edin. Ücretsiz rezervasyon için acele edin.




Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Eticaret Ekosistemi Ankara'da Konuşuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement