Eto'o: Siyahi Olduğum İçin Saygı Duymuyorlar, Ama Ben Bu Oyuna Gelmeyeceğim - Son Dakika
Spor

Eto'o: Siyahi Olduğum İçin Saygı Duymuyorlar, Ama Ben Bu Oyuna Gelmeyeceğim

Samuel Eto'o, Antalya başkanı Ali Şafak Öztürk'ün açıklamalarına binaen, " 'Siyahi' olduğum için saygı duymuyorlardır. Ama ben bu oyuna gelerek bulunduğum seviyeden inmeyeceğim." dedi.

20.09.2016 16:39  Güncelleme: 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk ile Samuel Eto'o arasındaki gerilim durmak bilmiyor.

"HERKES HADDİNİ BİLECEK" DEMİŞTİ

Konyaaltı Sanayici İşadamları Derneği'nin (KONYSİAD) düzenlediği toplantıya katılan Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, takım kaptanı Samuel Eto'o'nun performansında düşüş olduğunu söylemiş, "Hiçbir oyuncu Antalyaspor'un menfaatlerinin üzerinde değildir. Herkes haddini bilecek." demişti.

Antalya Başkanı'nın bu açıklamalarının ardından Samuel Eto'o da resmi İnstagram hesabından çok sert bir açıklama yaptı. Eto'o'nun açıklamaları şöyle;

"SİYAHİ OLDUĞUM İÇİN SAYGI DUYMUYORLAR"

Hatırlatma... Bilemiyorum; belkide bazıları "siyahi" olduğum için saygı duymuyorlardır. Ama ben bu oyuna gelerek bulunduğum seviyeden inmeyeceğim. Futbolda 18. Yılımı doldurdum. Bu 18 yıl boyunca da işimi herzaman sonsuz şevk ve yürekle yaptım. Kazandığım bütün bu kupalar, ödüller, başarılar bundandır. Kazanmaya da devam edeceğim.

"SAYGI GÖSTERMEYEN SAYGI GÖREMEZ"

Gerek Antalyaspor gerekse Antalyaspor'un menfaatleri için, asla kavga etmeyeceğim. Çünkü benim için önemli olan tek şey; formasını taşıdığım Antalyaspor. Burdan kavga etmekten korktuğum algısı oluşmasın. "Bazıları", "bazılarını" adımı kirletmek adına yazılar yazmak için satın almış olsalar da... Saygı! Birbirimize saygı duymalıyız. Saygı göstermeyen, saygı göremez...


Eto\'o: Siyahi Olduğum İçin Saygı Duymuyorlar, Ama Ben Bu Oyuna Gelmeyeceğim

Son Dakika Spor Eto'o: Siyahi Olduğum İçin Saygı Duymuyorlar, Ama Ben Bu Oyuna Gelmeyeceğim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement