Etu Triatlon Avrupa Kupası Finali Alanya'da Yapılacak - Son Dakika
Güncel

Etu Triatlon Avrupa Kupası Finali Alanya'da Yapılacak

Etu Triatlon Avrupa Kupası Finali Alanya\'da Yapılacak

Etu Triatlon Avrupa Kupası Finali Alanya'da yapılacakAlanya ETU Triatlon Avrupa Kupası Finali, 15- 16 Ekim tarihlerinde Antalya'nın Alanya İlçesi'nde yapılacak.

13.10.2016 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Etu Triatlon Avrupa Kupası Finali Alanya'da yapılacak

Alanya ETU Triatlon Avrupa Kupası Finali, 15- 1 6 Ekim tarihlerinde Antalya'nın Alanya İlçesi'nde yapılacak.

2016 Alanya ETU Triatlon Avrupa Kupa Finali'nin basın toplantısı Alanya Belediyesi'nde yapıldı. Toplantıya, Avrupa Triatlon Federasyonu Başkanı Renato Bertrandi, Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş, Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, İlçe Spor Müdürü Erdal Tamrak ve Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula katıldı.

Avrupa Triatlon Federasyonu Başkanı Renato Bertrandi, Alanya'yı çok sevdiğini belirterek, Alanyalılar muhteşem bir yerde yaşıyor. İyi bir final mücadelesi olmasını bekliyorum. 26 yıllık geleneksel triatlonu devam ettiriyoruz. Cumartesi ve pazar günü yarışlar güzel müsabakalara ev sahipliği yapacağa benziyor. Onları görmek bizi mutlu edecek. Alanya'ya ve sizlere çok teşekkür ediyorum. Yarışlara katılan sporculara başarılar diliyorum dedi.

Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş, yarışlarda 17 milli sporcunun yer alacağını aktarırken, Bu yıl Triatlonun 26'ncı yılını gerçekleştireceğiz. Alanya Triatlonu her yıl olduğu gibi büyük bir emekle ve çaba ile yapılmakta ve bu günlere gelme hususunda da sayın kaymakamımızın ve belediye başkanımızın liderliğinde ekiplerimiz, arkadaşlarımız çalışmalarını titizlikle devam ettirdi. İnşallah her yıl olduğu gibi güzellikle tamamlanacak. 13 gençler ve 4 elitler olmak üzere 17 sporcumuzla milli takım olarak yarışlara katılacağız. İnşallah bizi kürsüde temsil ederler diye konuştu.

Kaymakamı Hasan Tanrıseven, triatlona 26'ncı kez ev sahipliği yapma coşkusu ve mutluluğu içerisinde olduklarını kaydederken, Alanya'nın yılda 80 binin üzerinde yerli ve yabancı sporcu misafir ederek sporun başkenti olma yolunda ilerlediğini vurguladı.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de Halkımızın katılımı ile kusursuz bir spor organizasyonu olacağına inanıyorum. Bu yıl 38 ülkeden sporcu, idareci ve hakemi, turizmin yanı sıra, sporun da başkenti olma yolunda hızla ilerleyen Alanya'mızda ağırlayacağız. Çocukların yarıştığı ve yüzme, koşu branşlarından oluşan Aquathlon Türkiye Şampiyonası Yarışı da ilk kez Alanya'da yapılacaktır diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Etu Triatlon Avrupa Kupası Finali Alanya'da Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement