EÜ Gençlik ve Spor Kulübü Spor Okulları Faaliyetlerine Başlıyor - Son Dakika
Güncel

EÜ Gençlik ve Spor Kulübü Spor Okulları Faaliyetlerine Başlıyor

EÜ Gençlik ve Spor Kulübü Spor Okulları Faaliyetlerine Başlıyor

Bilimin ışığında, 6-14 yaş grubu sporcuların gelişimini destekleyecek olan faaliyetler, Ege Üniversitesi Spor Tesislerinde gerçekleştirilecek.

18.05.2018 09:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ege Üniversitesi (EÜ) Gençlik ve Spor Kulübünün alt yapısını oluşturacak olan spor okulları, Spor Bilimleri Fakültesinin işbirliği ile faaliyetlerine başlıyor.

Genç sporcuların zihinsel ve fiziksel gelişimlerini yakından takip ederek profesyonel sporculuğa adaptasyonlarını kolaylaştırmayı amaçlayan eğitimler; basketbol, voleybol, futbol, tenis, yüzme ve temel hareket branşlarında verilecek.

Ege Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü'nün yeniden yapılanması ile ilgili çalışmalarında bizzat yer alan Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, yetenekli gençlerin doğru yönlendirmeler ile önemli başarılar elde edebileceğini belirtti. Prof. Dr. Budak, "Üniversitemiz, güçlü bir spor tesisi alt yapısına sahip. Spor okulları bünyesinde verilecek olan eğitimler ile 6-14 yaş arası gençlerimiz hem sporla sağlıklı yaşam şansı bulacak, hem de profesyonel destek ile kariyerlerinde daha sağlam adımlarla geleceğe yürüyecekler. İnanıyorum ki; Ege Üniversitesi keşfedilmemiş yetenekleri de dikkatli hocalarımız yardımıyla keşfederek ülke sporuna önemli sporcular kazandıracaktır" diye konuştu.

Kayıt olmak isteyen gençlerin 1 adet fotoğraf, nüfus cüzdanı fotokopisi ve sağlık raporu ile Prof. Dr. Sermed Akgün Kapalı Olimpik Yüzme Havuzu'nda yer alan kayıt bürosuna başvurmaları gerekiyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel EÜ Gençlik ve Spor Kulübü Spor Okulları Faaliyetlerine Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement