Europan Economic Senatosuna Giren, "İlk Türk Economic Senatör" - Son Dakika
Güncel

Europan Economic Senatosuna Giren, "İlk Türk Economic Senatör"

Uluslararası Tarım ve Gıda Konfederasyonu Başkanı Hakan YÜKSEL Europan Economic Senato ya seçilen ilk Türk. Aynı zamanda Malatya asıllı hemşehrimiz olan Hakan YÜKSEL, 1-4 Mart 2018 Tarihinde Ankara'da düzenlenecek olan DÜNYA TARIM VE GIDA İŞBİRLİĞİ ZİRVESİ'nde de ev sahipliği yapacak.

18.01.2018 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu vesileyle Malatyada Tarım ve Gıda Zirvesine sektörün bütün aktörleri davet ediyor.

Avrupa Ekonomik Senatosu (EES), Avrupa'nın ticari faaliyetlerini çeşitlendirmek ve geliştirmek için 1997 yılında kurulmuştur. Kuruluşun Başkanlığını Mr. Avrupa olarak tanınan ve aynı zamanda Avrupa Parlamento Başkan Yardımcılığını yürüten Sayın Dr. Ingo Friedrich yürütmektedir.

EES, kendi alanında pazar liderleri olarak yer alan, özel olarak seçilmiş, çok başarılı kişilerden oluşan bir kuruluştur. Senatörler sayısı mümkün olduğunca çok sayıda farklı sektör alanı temsil eden 300 kişiyle sınırlıdır. Bugün EES, AB çapında 1 milyonun üzerinde ortak girişim ağının merkez noktasındadır.

AB Parlamentosu, EES'in tarafsızlığı, tam bağımsızlığı ve Senatörlerin yüksek iş ve sanayi uzmanlığına bağlı olarak, siyasi karar vericiler ve kamu otoriteleri için saygın bir iş ortağı olarak görülmektedir. EES, AB Parlamentosu'na Avrupa'nın ekonomisinin çeşitlendirilmesi ve geliştirilmesi için öneriler ve teklifler sunan çok önemli bir kuruluş olarak tanınmaktadır.

EES, Avrupa'nın ekonomisine yön veren, sadece Dünya'da 300 kişi ile sınırlı, Avrupa'nın en büyükleri arasından özel olarak seçilmiş, çok başarılı kişilerden oluşan kuruluşlarının liderleri arasında, artık bir TÜRK Sivil Toplum Kuruluşu olan Uluslararası Tarım ve Gıda Konfederasyonu (TARIMKON) yer almaktadır.

TARIMKON Genel Başkanı Sayın Hakan YÜKSEL bu ekonomik Senatoya giren İLK TÜRK unvanı alarak, Dünya Tarım sektöründeki en başarılı kişiler arasında olduğunu Avrupa'da tescillemiştir. 3 yıldır, Europan Economic Senator olarak görev yapan, Sayın IRAJ ALIPOUR, TARIMKON Genel Merkeze gelerek, Sayın YÜKSEL'in Economic Senetörlüğü kendisine tebliğ etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Europan Economic Senatosuna Giren, 'İlk Türk Economic Senatör' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement