Ev ve İş Yerlerini Su Basan Vatandaşın İmdadına Vaski Yetişti - Son Dakika
Güncel

Ev ve İş Yerlerini Su Basan Vatandaşın İmdadına Vaski Yetişti

Ev ve İş Yerlerini Su Basan Vatandaşın İmdadına Vaski Yetişti

Van’da dün etkili olan sağanak yağış nedeniyle ev ve iş yerlerini su basan vatandaşların imdadına Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) ekipleri yetişti.

23.05.2018 12:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'da dün etkili olan sağanak yağış nedeniyle ev ve iş yerlerini su basan vatandaşların imdadına Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) ekipleri yetişti.

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu'nun talimatları ile ekiplerin harekete geçtiğini belirten VASKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, "Vatandaşlarımız mağdur olmasın diye tüm imkanlar seferber edildi. Erciş, Çaldıran, Gürpınar ve Muradiye'deki beş adet vidanjörümüz de merkeze getirtilerek çalışmalara dahil ettik. Tüm ekip ve araçlar alarma geçirildi. Müdahale sonucu vatandaşların mağduriyeti giderildi" dedi

VASKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, ekiplerle birlikte yağıştan etkilenen mahallelerde incelemelerde bulunarak, çalışmaları yerinde takip etti.

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) ekipleri, yağışlardan sonra oluşan taşkınlarda zarar gören vatandaşların yardımına koşarak, su tahliyelerini gerçekleştirdi.

Ekiplerin selden zarar gören mahallelerdeki çalışmaları devam ediyor. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ev ve İş Yerlerini Su Basan Vatandaşın İmdadına Vaski Yetişti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • YSK, 2 ilçe ve 2 beldede seçimlerin yenilenmesine karar verdi
    12:58 YSK, 2 ilçe ve 2 beldede seçimlerin yenilenmesine karar verdi

    Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin yapılan itiraz başvurularını değerlendirmeye devam ediyor. Bugüne kadar 2 ilçe ve 2 beldede seçimlerin yenilenmesine karar veren YSK, kesin seçim sonuçlarını ilan etmek için itirazları karara bağladıktan sonra açıklayacak. Yenilenmesine karar verilen yerlerde seçimler 2 Haziran'da gerçekleştirilecek.

  • Mardin'de okul çevreleri ve servis araçlarında denetim gerçekleştirildi
    12:57 Mardin'de okul çevreleri ve servis araçlarında denetim gerçekleştirildi

    Mardin Emniyet Müdürlüğü tarafından çocuk ve gençlerin korunması amacıyla okul çevreleri ve servis araçlarında denetim yapıldı. 68 ekip ve 140 personelin katılımıyla gerçekleştirilen denetimlerde, birçok farklı mekan ve bina kontrol edildi. Ayrıca, bin 256 kişi sorgulandı ve 226 servis aracı denetlendi. Denetimler sonucunda bir sürücüye cezai işlem uygulandı.

  • MHP Balıkesir İl Başkanı Niyazi Tunç, Belediye Başkanı Mustafa Göksel'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu
    12:55 MHP Balıkesir İl Başkanı Niyazi Tunç, Belediye Başkanı Mustafa Göksel'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

    MHP Balıkesir İl Başkanı Niyazi Tunç, MHP ilçe başkanı Yakup Macan ve AK Parti ilçe Başkanı Hüseyin Nisan ile birlikte Belediye Başkanı Mustafa Göksel'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Göksel, Cumhur İttifakı'nın Bigadiç'te güzel işler başardığını ve birlikte güzel hizmetler yapacaklarını belirtti.


Advertisement