Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı" - Son Dakika
Kültür Sanat

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı"

Illumination Entertainment ve Universal Pictures'ın birlikte hayata geçirdikleri 5. animasyon filmi "Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı" 6 Ağustos'ta vizyona girecek.

12.05.2016 17:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Illumination Entertainment ve Universal Pictures'ın birlikte hayata geçirdikleri 5. animasyon filmi "Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı" 6 Ağustos'ta vizyona girecek.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, filmin seslendirme kadrosuna, komedi oyuncuları Alper Kul ve Çağlar Çorumlu katıldı.

"Çılgın Hırsız" ve "Minyonlar"a imza atan Chris Renaud'ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmde, "Max" karakterine sesiyle Alper Kul hayat verirken, "Duke" karakterini ise Çağlar Çorumlu seslendiriyor.

Filmin orijinal seslendirmelerinde ise ünlü komedi oyuncuları Louis C.K., Eric Stonestreet ve Kevin Hart'a, Jenny Slate, Ellie Kemper, Lake Bell gibi isimler eşlik ediyor.

Evcil hayvanların sahipleri her gün okula ya da işe gittikten sonra sürdükleri hayatı konu alan filmin konusu özetle şöyle:

" Manhattan'daki bir apartmanda, sahibi Katie ile mutlu bir hayat yaşayan terrier cinsi Max, sahibinin bir gün eve kırma bir köpek olan Luke'u getirmesiyle birlikte gözden düştüğünü hissetmeye başlar. İkili arasında başlayan rekabet, yerini kısa sürede iş birliğine bırakacaktır. Snowball adlı beyaz tavşan, sahipleri tarafından terkedilmiş tüm ev hayvanlarını örgütleyerek evlerinde mutlu yaşayan hayvanlara ve sahiplerine büyük bir komplo planlamaktadır."

Yapımcılığını Chris Meledandri ve Janet Healy'nin üstlendiği filmin senaryosu ise Cinco Paul, Ken Daurio ve Brian Lynch'e ait.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement