Evde kalıp, atıl malzemelerden kedi evleri yaptı - Son Dakika
Güncel

Evde kalıp, atıl malzemelerden kedi evleri yaptı

Evde kalıp, atıl malzemelerden kedi evleri yaptı

BURSA'nın Yıldırım ilçesinde oturan Süleyman Özdemir (55), koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamındaki 'evde kal' çağrılarına uyarak, sokağa çıkmadığı süreyi değerlendirip, mahallelinin attığı geri dönüşüm malzemelerinden kedi evleri yaptı.

15.04.2020 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BURSA'nın Yıldırım ilçesinde oturan Süleyman Özdemir (55), koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamındaki 'evde kal' çağrılarına uyarak, sokağa çıkmadığı süreyi değerlendirip, mahallelinin attığı geri dönüşüm malzemelerinden kedi evleri yaptı.

Yıldırım'ın Güllük Mahallesi'nde oturan ve kerestecilik yapan Süleyman Özdemir, koronavirüse karşı alınan önlemler kapsamında yetkililerin yaptığı 'evde kal' çağrısına uyarak sokağa çıkmadı. Evde geçirdiği bu süreyi değerlendirmek isteyen Özdemir, mahalleliden attıkları geri dönüşüm malzemelerini getirmelerini istedi.  Özdemir, salgın hastalık nedeniyle insanlar kadar zorlanan sokak hayvanlarını da unutmayıp, topladığı geri dönüşüm malzemeleriyle 5 kedi evi yaptı. Süleyman Özdemir, kedi evlerini ilçe genelinde ihtiyaç duyulan noktalarda kullanılması için Yıldırım Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü ekiplerine teslim etti. Koronavirüs nedeniyle evde geçirdiği zamanını faydalı bir iş yaparak değerlendirmek istediğini belirten Özdemir, "İnsanlar kadar hayvanların da etkilendiği bu süreçte sokak hayvanlarına bir yardımım olsun istedim. Ne yapacağımı düşünürken vatandaşların sokağa attığı geri dönüşüm malzemelerini değerlendirerek sokak hayvanlarına barınak yapma fikri aklıma geldi. Bir gün gibi kısa bir sürede de 5 kedi evinin yapımını tamamladım. Bundan sonra da elimden geldiği kadar yapmaya devam edeceğim" diye konuştu.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Evde kalıp, atıl malzemelerden kedi evleri yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement