İzmir'de Evinde Ölen Kadının Cenazesi Günler Sonra İtfaiye Tarafından Çıkarıldı - Son Dakika
3.Sayfa

İzmir'de Evinde Ölen Kadının Cenazesi Günler Sonra İtfaiye Tarafından Çıkarıldı

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, 15-20 gün önce hayatını kaybettiği tahmin edilen 74 yaşındaki kadının cenazesi itfaiye ekipleri tarafından evinden çıkarıldı.

19.01.2018 23:26  Güncelleme: 23:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, yaşlı bir kadın yaşadığı evinde ölü bulundu. Talihsiz kadının yaklaşık 15-20 gün önce hayatını kaybettiği tahmin ediliyor.

KAPI ÇALINDI, AÇAN OLMADI

Olay, akşam saat 18.30 sıralarında Bayraklı Mahallesi Ord. Prof. Ekrem Akurgal Caddesi numara 62'de meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, yalnız yaşadığı öğrenilen 74 yaşındaki Mürüvvet Gülgün'ün evinden kötü kokular geldiğini fark eden apartman sakinleri, durumu 155 Polis İmdat hattına ihbarda bulundu. İhbar üzerine söz konusu adrese gelen polis, yaşlı kadının kapısını defalarca çalmasına rağmen açan olmadı.

EVE GİRDİKLERİNDE CANSIZ BEDEN İLE KARŞILAŞTILAR

Polis ekipleri durumu 110 itfaiye ekiplerine bildirdi. Bölgeye intikal eden itfaiye ekipleri, kapıyı açarak eve girmeyi başardı. Ekipler eve girdikleri sırada, Gülgün'ün cansız bedeni ile karşılaştı.

ÖLÜM SEBEBİ OTOPSİNİN ARDINDAN BELİRLENECEK

Yaklaşık 15-20 gün önce öldüğü tahmin edilen Gülgün'ün cenazesi, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Talihsiz kadının kesin ölüm sebebi, Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak olan otopsiden sonra belirlenecek.

İzmir\'de Evinde Ölen Kadının Cenazesi Günler Sonra İtfaiye Tarafından Çıkarıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İzmir'de Evinde Ölen Kadının Cenazesi Günler Sonra İtfaiye Tarafından Çıkarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • Zynp: Öncelikle Allah Rahmet eylesin. Yaşlılarımızı yalnız bırakmayalım. 4 0 Yanıtla
  • Hüso aga: Bu olay bile toplum olarak ne hale geldiğimizin açık bir belgesidir 50 yaşındayım eskiden herkes mahallesindeki herkesi yakınen tanır gider gelirdi muhtaca ilği yardım edilirdi şimdi kardeş kardeşten habersiz yeşilçam filmlerinde kaldı tüm güzellikler 4 0 Yanıtla
  • fatma: toplum olarak nereye gidiyoruz böyle yan komşumuzun öldüğünden bile haberı olmayacak kadar mı uyuyoruz yazık bize 3 0 Yanıtla
  • zorbey bozkurt: sözde müslüman toplumuz 3 0 Yanıtla
  • Ibo: Avrupa, Avrupa dediniz oldunuz sonunda bir Avrupa. Yanlız ölümler, özgürlük, bulaşıcı Hastalık, Fuhuş, Madde bağımlılığı, Geçe Hayatı, Boşanmalar,Alkohol,bol Eğlençeler Türkiye. 2 0 Yanıtla He he: Avrupaya suç atma, kişinin mayasında olur. Senin için fırsatsa Avrupa ne yapsın. Utanmadan Avrupayı eleştiriyo ,oğlum sen kiiim Avrupa kim. 0 1
  • Ibo : Yazmìyorum Daha! Bitti gıçıklar oh oturun orada Okuyun. Nota verenler. 0 1 Yanıtla
  • Ertürk: Hayat Ekonomik oldu artık. 0 0 Yanıtla
  • sss: ÖLÜMDE GÜZEL OLAMLI BE 0 0 Yanıtla
  • Vah vah : Sonum 0 0 Yanıtla
  • TARİŞ Pamuk Birliği'nde Sahte Delege İddiası Üzerine İnceleme Başlatıldı
    11:53 TARİŞ Pamuk Birliği'nde Sahte Delege İddiası Üzerine İnceleme Başlatıldı

    TARİŞ Pamuk Birliği'nin olağan genel kurulunda yapılan 'sahte delege' şikayeti üzerine Sanayi Ticaret Bakanlığı tarafından inceleme başlatıldı. Söke Tariş Pamuk Kooperatifi Başkanı İsmail Özer, sahte belgelerle delege yapıldığını tespit ettiklerini ve dosyaları ilgili bakanlık ve müdürlüklere ilettiklerini belirtti. Müfettişlerin incelemelerine başladığı bildirildi.

  • Kim Milyoner Olmak İster'e katılan yarışmacı, ilginç tepkileriyle dikkat çekti
    11:52 Kim Milyoner Olmak İster'e katılan yarışmacı, ilginç tepkileriyle dikkat çekti

    Kim Milyoner Olmak İster'e katılan Yağmur Ateş, çıkardığı ilginç sesler ve hareketleriyle dikkat çekti. Yarışmacının tepkilerine ne cevap vereceğini şaşıran sunucu Kenan İmirzalıoğlu ise yayına devam etmeye çalıştı.

  • Adana'da dolandırıcılık ve uyuşturucu satışı suçundan aranan 2 kişi yakalandı
    11:51 Adana'da dolandırıcılık ve uyuşturucu satışı suçundan aranan 2 kişi yakalandı

    Adana'nın Kozan ilçesinde yapılan huzur güven uygulamasında 1 tabanca ve 12 fişek ele geçirildi. Ayrıca uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında 1.97 gram uyuşturucu ve 66 tablet ele geçirilerek 2 şüpheli tutuklandı.

  • Atv ile yayaya çarptı, kaçarken yakalanıp darp edildi
    11:49 Atv ile yayaya çarptı, kaçarken yakalanıp darp edildi

    Bursa'da atv motosikleti ile yayaya çarptıktan sonra kaçan sürücü, 1 kilometre ileride vatandaşlar tarafından yakalanıp darp edildi. Sürücü, polis ekiplerine teslim edildi. Olay, merkez Nilüfer ilçesi Özlüce Mahallesi Özlüce Bulvarı üzerinde meydana geldi. Atv sürücüsü çarptığı yayanın arkadaşları tarafından yakalanarak darp edildi. Polis ekipleri olay yerine gelerek sürücüyü gözaltına aldı.

  • 15 Aylık Bebek Umreye Gitti
    11:48 15 Aylık Bebek Umreye Gitti

    Ali ve Tuğçe çiftinin minik oğulları Aslan Gündoğan, ailesiyle birlikte umreye gitti. 20 günlük umre vazifesini yerine getirecek olan Aslan, ilgi odağı oldu. Anne Tuğçe Gündoğan, oğlunu da yanında götürmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti.

  • Bilecik Valisi Şefik Aygöl: 2024 yılında yatırımlar için 439 milyon TL harcandı
    11:47 Bilecik Valisi Şefik Aygöl: 2024 yılında yatırımlar için 439 milyon TL harcandı

    Bilecik Valisi Şefik Aygöl, 2024 yılının ilk 3 ayında yatırımlar için 439 milyon 693 bin TL harcandığını açıkladı. Aygöl, 2024 yılında uygulanacak 225 adet proje yatırımının toplam tutarının 8 milyar 641 milyon 889 bin TL olduğunu belirtti.

  • Elazığ'da 217 okul çevresi denetlendi, 5 araca ceza kesildi
    11:45 Elazığ'da 217 okul çevresi denetlendi, 5 araca ceza kesildi

    Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde, 217 okul ve çevresinde şüpheli şahıslar, araçlar ve metruk binalar kontrol edildi. Ayrıca Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından 221 okul servis aracı denetlendi ve kurallara uymayan 5 araca ceza kesildi.


Advertisement