Evden çıkamayan Musa dedenin tarlasını gençler ekti - Son Dakika
Güncel

Evden çıkamayan Musa dedenin tarlasını gençler ekti

Evden çıkamayan Musa dedenin tarlasını gençler ektiSİVAS'ın Hafik ilçesinde yaşayan ve koronavirüs nedeniyle evinden çıkamayan Musa Budak'ın (85) tarlasını Gençlik Merkezi üyesi gençler ekti.

13.04.2020 13:46  Güncelleme: 12:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Evden çıkamayan Musa dedenin tarlasını gençler ekti

SİVAS'ın Hafik ilçesinde yaşayan ve koronavirüs nedeniyle evinden çıkamayan Musa Budak'ın (85) tarlasını Gençlik Merkezi üyesi gençler ekti.

İlçe merkezinde oğluyla birlikte yaşayan Musa Budak, koronavirüs nedeniyle evden çıkamayıp, tarlasını ekemeyince Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi üyelerinden yardım istedi. Budak'ın yaşadığı eve gelen Gençlik Merkezi üyeleri, traktör kullanarak tarlasını ekti. Gençlik merkezi üyeleri Budak'ın günlük ihtiyaçlarını da karşıladı.

Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Aytaç Keklik, "Türkiye genelinde bir salgın var. Bu salgın nedeniyle köylerde, şehir merkezlerinde yaşı ilerlemiş vatandaşlarımıza devletin şefkat elini götürmek ve onlara yardımcı olmak için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü gençlik merkezleri olarak yanınıza geldik. Gönüllü gençlerimizle yardımcı oluyoruz." dedi.

Evden çıkamadığı için tarlasını ekemediğini bu yüzden de yardım istediğini söyleyen Musa Budak ise, "Devletimiz yardımcı oluyor, her şeyimizi veriyor. Allah devletimizden razı olsun" diye konuştu.

Evden çıkamayan Musa dedenin tarlasını gençler ekti
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Evden çıkamayan Musa dedenin tarlasını gençler ekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement