Yaşlı Adamın Evinden Gelen Koku Acı Gerçeği Ortaya Çıkardı - Son Dakika
Güncel

Yaşlı Adamın Evinden Gelen Koku Acı Gerçeği Ortaya Çıkardı

Şanlıurfa'da, yalnız yaşayan yaşlı adamın evinden gelen kokular üzerine komşuları itfaiyeyi aradı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaşlı adamın cansız bedeniyle karşılaştı.

17.01.2018 14:56  Güncelleme: 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da yalnız yaşayan yaşlı adamın evinden gelen koku nedeniyle eve giren ekipler, adamın yaklaşık bir ay önce öldüğünü belirledi.Çürümeye başlayan ceset, otopsi işlemlerinin ardından İzmir'den gelen yakınlarına teslim edildi.

EVDEN KOKULAR GELİNCE KOMŞULAR İTFAİYEYİ ARADI

Olay, Eyyübiye ilçesi Bıçakçı Mahallesi'nde yaşandı. Eşi vefat eden ve çocukları da İzmir'de yaşayan 72 yaşındaki Halil Çetin'den uzun süre haber alamayan komşuları, evden koku geldiğini fark etti.

Yaşlı adamın evine giden komşuları, kapıyı açan olmayınca durumu itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri durumu polise bildirdi.

Yaşlı Adamın Evinden Gelen Koku Acı Gerçeği Ortaya Çıkardı
KAPIYI AÇTIKLARINDA ACI GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Polis eşliğinde kapıyı kırıp eve giren ekipler, yatağında uzanmış halde bulunan yaşlı adamın öldüğünü, cesedinin ise çürümeye başladığını belirledi.

Ceset, Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morgundaki otopsi işlemlerinin ardından İzmir'den gelen yakınlarına teslim edildi.

Yaşlı Adamın Evinden Gelen Koku Acı Gerçeği Ortaya Çıkardı
YAŞLI ADAM 30 YILDIR YALNIZ YAŞIYOR

Yaşlı adamın 30 yıldır mahallede yaşadığını ve yıllardır tek başına kaldığını belirten komşuları, cesedin çürüyerek kurtlandığını iddia etti.

"CESET ÇÜRÜMÜŞ VE KURTLANMIŞTI"

Yaklaşık 5-6 yıldır yaşlı adamla komşu olduğunu söyleyen Şeref Avşar, "Kimsesiz ve fakir bir adamdı, kimseye zararı yoktu. İçeride unutulmuş, kurtlanmış, bozulmuştu. Cesedi götürdüler. Ben 30 yıldır tanıyorum ama 5-6 senedir komşusuyum, daha yakın oldum. Çocukları, kimse gelip gitmiyordu" ifadelerini kullandı.


Yaşlı Adamın Evinden Gelen Koku Acı Gerçeği Ortaya Çıkardı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yaşlı Adamın Evinden Gelen Koku Acı Gerçeği Ortaya Çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Şanlıurfa GAP Havalimanı'nda Mart Ayında 63 Bin Yolcuya Hizmet Verildi
    12:32 Şanlıurfa GAP Havalimanı'nda Mart Ayında 63 Bin Yolcuya Hizmet Verildi

    Şanlıurfa GAP Havalimanı'nın 2024 yılı Mart ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistikleri açıklandı. Mart ayında iç hat yolcu trafiği 62 bin 355, dış hat yolcu trafiği ise 659 oldu. Ayrıca, Mart ayında toplamda 682 uçak iniş-kalkış yaptı ve 439 ton yük taşındı. Son üç aylık dönemde ise havalimanında 200 bin 388 yolcu, bin 862 uçak ve bin 651 ton yük trafiği gerçekleşti.

  • Aydın'da 148 yıl hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı
    12:30 Aydın'da 148 yıl hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı

    Aydın'ın Efeler ilçesinde müstehcen yayınların üretiminde çocukları kullanmak, şantaj ve cinsel taciz suçlarından 148 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan S.A. isimli şahıs, jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyon ile saklandığı evde yakalandı. Tutuklanan şahıs cezaevine gönderildi.

  • Samsun'da 36 Bin 280 Litre Sahte Bulaşık Deterjanı Ele Geçirildi
    12:28 Samsun'da 36 Bin 280 Litre Sahte Bulaşık Deterjanı Ele Geçirildi

    Samsun'un Terme ilçesinde bir iş yerinde yapılan aramada bidonlar halinde 36 bin 280 litre sahte bulaşık deterjanı bulundu. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan 1 şüpheli hakkında işlem başlatıldı.

  • Sivas Belediyesi 2024-2029 Dönemi İlk Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
    12:26 Sivas Belediyesi 2024-2029 Dönemi İlk Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

    Sivas Belediyesi'nin 2024-2029 dönemi ilk meclis toplantısı Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun'un yönetiminde gerçekleştirildi. Toplantıda meclis başkanvekili, katip üyelikleri, encümen ve komisyon üyeleri belirlendi.

  • İzmir'in Seferihisar ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi
    12:25 İzmir'in Seferihisar ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi

    İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında Ege Denizi'nde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İzmir Valiliği tarafından yapılan açıklamada, şu ana kadar herhangi bir olumsuz durum bildirilmediği belirtildi. Deprem, İzmir genelinde hissedildi. İzmir Valisi Süleyman Elban, deprem sonrası yapılan saha tarama çalışmalarının devam ettiğini ve ekiplerin teyakkuz halinde olduğunu belirtti.


Advertisement