Evden Kaçan 2 Kız, Bileklerini Keserken Bulundu - Son Dakika
3.Sayfa

Evden Kaçan 2 Kız, Bileklerini Keserken Bulundu

Kayseri'de ailelerine intihar edeceklerini söyleyerek evden ayrılan genç kızlar, parkta bıçakla bileklerini keserken bulundu. Kendilerine müdahale eden sağlık ekiplerine "Gidin, bizim canımız yanmıyor" diyen kızlar, güçlükle ikna edilerek hastaneye götürüldü.

20.02.2019 09:19  Güncelleme: 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'de ailelerine intihar edeceklerini söyleyerek evden ayrılan B.Ö. (21) ve C.D. (25), parkta bıçakla bileklerini keserken bulundu. Kendilerine müdahale eden sağlık ekiplerine "Gidin, bizim canımız yanmıyor" diyen kızlar, ikna çabalarının ardından hastaneye kaldırıldı.

Melikgazi ilçesi Battalgazi Mahallesi Otlu Sokak'ta oturan B.Ö. ve C.D., dün sabah bilinmeyen nedenle aileleriyle tartıştıktan sonra intihar edeceklerini söyleyerek evden ayrıldı.

Evden Kaçan 2 Kız, Bileklerini Keserken Bulundu

POLİSLER SAĞLIK EKİPLERİNE HABER VERDİ

Ailelerin haber vermesi üzerine polis, B.Ö. ve C.D.'yi bulmak için çalışma başlattı. Dün akşam saatlerinde Kocasinan ilçesi Serçeönü Mahallesi'nde bulunan Barış Manço Parkı'nda 2 genç kızı bileklerini keserek kendilerine zarar verdiğini görenler, polis ve 112 Acil Servis'e haber verdi.

Evden Kaçan 2 Kız, Bileklerini Keserken Bulundu

"BİZİM CANIMIZ YANMIYOR"

Gelen sağlık görevlileri, bıçakla bileklerini kesen kızlara müdahale etmek istedi. Ancak B.Ö. ve C.D, "Gidin, bizim canımız yanmıyor" diyerek önce buna izin vermedi. B.Ö. ve C.D., daha sonra polis ve sağlık ekipleri tarafından güçlükle ikna edilerek ambulansla Kayseri Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

Evden Kaçan 2 Kız, Bileklerini Keserken Bulundu
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Evden Kaçan 2 Kız, Bileklerini Keserken Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • reis: Yaşasın batılılaştık.Attık türbanı,eşarbı açtık her yerlerimizi.O kadar özgürüz ki parklarda kendimizi bile kesebiliyoruz.Yaşasın medeniyet. 9 6 Yanıtla
  • Ha: Bırakın keselerdi milletin işi gücü yok bide bu baldırı cıplaklarlamı uğracağız 7 5 Yanıtla
  • Desperado: Siz neden bahsediyosunuz yok şeriyat yok batılılara özenmek falan çocuklar neden intiharın eşiğine gelmiş niye bu yolu seçmişler diye düşünsenize her şeyide dine baglamayın ) 6 4 Yanıtla
  • Sugatay: NAPSINLAR ALLAH YARDIM ETMEMİŞ KOLAY DEĞŞL BİR İNSAN İNTİHAR KALKISMASI 2 8 Yanıtla
  • Umut45 : Dinini öğrenmeyen uygulamayan ve dinsizleş tirilen insan ve toplumların sonu hep böyle bizi medeni ve demokrat yapıcaz diye geçmişte bu ülkenin yönünü BATI ya çevirenler eserinizle gurur duyun bu gençler sizin eseriniz sizin 5 3 Yanıtla
  • selo: 17 yılda ülke tamamen bitti 3 4 Yanıtla
  • taze hukukçu-rose: bunlar da ayrı bir mal. daha hayattan ne gördünüz de kendinizi kesip biçiyorsunuz insanmısınız sizde 4 2 Yanıtla
  • MEHMET 9142: TOPLUM İYİCE BOZULDU ,ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN. 5 0 Yanıtla
  • COBAN: GUSÜL ün şartını bilmeyen ülkede normal 18 sene dir egitim yok gibi CAMUR itifakı BÖYLE ETTİ 4 1 Yanıtla
  • adamınbiri: senin gibi insanlar yok olsa keşke çözüm arancagına ne gördünde bileklerini kesiyon diyosun unutma kardeş herkesin derdi kalbi kadar büyüktür senin sabır noktanla onun sabır noktası aynı olmayabilir çözüm üretelim çözüm boş konusmmayalım 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Elazığ'da aşırı yağış nedeniyle yol çöktü, beton mikseri devrildi
    12:55 Elazığ'da aşırı yağış nedeniyle yol çöktü, beton mikseri devrildi

    Elazığ'ın Maden ilçesine bağlı Gezin köyünde aşırı yağış nedeniyle yol çöktü ve seyir halindeki beton mikseri devrildi. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, araçta maddi hasar meydana geldi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Muğla'da sokak ortasında silahlı saldırıya uğrayan Alican Kırca cinayetinin zanlısı polise teslim oldu
    12:55 Muğla'da sokak ortasında silahlı saldırıya uğrayan Alican Kırca cinayetinin zanlısı polise teslim oldu

    Muğla'nın Milas ilçesinde Hocabedrettin Mahallesi'nde yürüyen Alican Kırca, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından sokak ortasında silahlı saldırıya uğradı. Kırca olay yerinde hayatını kaybederken, zanlı M.A. cinayetten 12 gün sonra polise teslim oldu ve tutuklandı.

  • Denizli'de yaşlı kadını dolandıran 3 kişiden 2'si tutuklandı
    12:54 Denizli'de yaşlı kadını dolandıran 3 kişiden 2'si tutuklandı

    Denizli'nin Tavas ilçesinde kendilerini jandarma olarak tanıtan 3 kişi, yaşlı kadını tutuklanacağı tehdidinde bulunarak yaklaşık 900 bin lira dolandırdı. İhbar üzerine yapılan operasyonla 2 şüpheli tutuklandı, diğer şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Dilovası'nda çıkan silahlı kavgada 1 kişi ağır yaralandı
    12:51 Dilovası'nda çıkan silahlı kavgada 1 kişi ağır yaralandı

    Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde çıkan silahlı kavgada, aralarında husumet bulunan Emre T. ve Ümit Y. arasında çıkan tartışma sonucunda Emre T. silahla boynundan yaralandı. Olayın ardından kaçan Ümit Y'nin yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı. Sağlık durumu ciddiyetini koruyan Emre T. Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

  • Gazeteci Can Ataklı Şehit Ailelerine Yönelik Sözleri Nedeniyle Hapis Talebiyle Yargılandı
    12:49 Gazeteci Can Ataklı Şehit Ailelerine Yönelik Sözleri Nedeniyle Hapis Talebiyle Yargılandı

    Şehit aileleri ve şehit babalarına yönelik sözleri nedeniyle hakkında 3 yıla kadar hapis talep edilen gazeteci Can Ataklı hakim karşısına çıktı.

  • İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 93 Filistinli hayatını kaybetti
    12:45 İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 93 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail'in son 24 saatte Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 93 Filistinlinin hayatını kaybetmesi sonucu 7 Ekim'den bu yana toplam can kaybı sayısı 31 bin 819'a yükseldi. İsrail güçlerinin, baskın düzenlediği Şifa Hastanesi'nden çekildiği de bildirildi.

  • Edremit'te metruk bina park halindeki otomobilin üzerine çöktü
    12:44 Edremit'te metruk bina park halindeki otomobilin üzerine çöktü

    Balıkesir'in Edremit ilçesinde bulunan metruk bir bina, park halindeki otomobilin üzerine çöktü. Olay sonucunda araçta maddi hasar meydana geldi. Bölgeye emniyet ekipleri sevk edildi ve güvenlik önlemleri alındı.

  • Ankara'da inşaat halindeki binanın çökmesi sonucu 6 işçi yaralandı
    12:43 Ankara'da inşaat halindeki binanın çökmesi sonucu 6 işçi yaralandı

    Ankara'nın Keçiören ilçesinde bulunan inşaat halindeki bir binanın çökmesi sonucu 2'si ağır olmak üzere toplam 6 işçi yaralandı. Olayın ardından jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle göçük altında kalan işçiler kurtarıldı. Yaralı işçiler, çevre hastanelere sevk edildi ve ikisinin hayati tehlikesi devam ediyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Dilovası'nda tabancalı saldırı: Bir kişi ağır yaralandı
    12:38 Dilovası'nda tabancalı saldırı: Bir kişi ağır yaralandı

    Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde otomobilinden indiği esnada husumetlisinin tabancalı saldırısına uğrayan bir kişi ağır yaralandı. Saldırgan olay yerinde tabancayı bırakıp kaçarken, polis saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. Olay yerinde yapılan incelemelerde 6 boş mermi kovanı bulundu.

  • Erzincan'da FETÖ/PDY üyesi 2 kişi tutuklandı
    12:35 Erzincan'da FETÖ/PDY üyesi 2 kişi tutuklandı

    Erzincan'da Fetullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, 12 yıl 6 ay hapis cezası bulunan 2 FETÖ/PDY üyesi tutuklandı. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucunda, örgüt mensupları yakalandı ve ceza infaz kurumuna teslim edildi.

  • İstanbul'da Nesli Tehlike Altındaki Hayvanları Tahnit Edip Müze Kuran Şüpheli Yakalandı
    12:32 İstanbul'da Nesli Tehlike Altındaki Hayvanları Tahnit Edip Müze Kuran Şüpheli Yakalandı

    İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şubesi ekipleri, Sarıyer ve Arnavutköy ilçelerindeki adreslerde nesli tehlike altındaki hayvanların tahnit edildiği bilgisine ulaştı. Operasyon sonucunda şüpheli gözaltına alındı ve yapılan aramalarda 405 parça hayvan ve bitki türü ele geçirildi. Şüpheli hakkında kaçakçılıkla mücadele ve CITES'e aykırılık suçlarından işlem başlatıldı.


Advertisement