Evden Kaçan Kız, Babasının İhbarıyla Evine Döndü - Son Dakika
Güncel

Evden Kaçan Kız, Babasının İhbarıyla Evine Döndü

Adana'da, şiddet uygulandğı için evden kaçan kızı, babası bularak polisi arayıp, "Kızımı alıkoyuyorlar" diye ihbarda bulundu.

23.04.2013 10:10  Güncelleme: 10:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da, babasının kendisine şiddet uyguladığını ileri sürerek evden kaçan kızı, babası bularak polisi arayıp, "Kızımı alıkoyuyorlar" diye ihbarda bulundu. Küçük kız, psikologla görüştükten sonra evine gitmeye karar verirken, baba da kızına bundan sonra daha dikkatli ve özenli davranacağını, onun hayatının kendisi için her şeyden önemli olduğunu söyledi.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesi Reşatbey Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, K.Ç. (14) bir hafta önce babasından şiddet gördüğünü ileri sürerek evden kaçtı. Bunun üzerine baba Mehmet Fahri Ç. (41), Çocuk Şube Müdürlüğü'ne giderek kızının kaybolduğu ihbarında bulundu. Polise başvuran baba, kızının hayatından endişe ettiği için bir taraftan kendisi de kızını aramaya başladı.

Baba, kızını aramak için Seyhan Nehri kıyısına gittiğinde, kızını burada arkadaşlarıyla gördü. Kızının yanına giderek, "Hadi kızım eve gidelim" dedi ancak kız çocuğu, "Hayır ben seninle eve gelmek istemiyorum, sen bana şiddet uyguluyorsun, baskı yapıyorsun" dedi. Baba, kızını bir türlü eve götürmeye ikna edemedi. Bunun üzerine 155'i arayan baba, kayıp kız çocuğunu bulduğunu ancak alıkonulduğu için kendisiyle gelemediğini söyledi. Bunun üzerine polis ekipleri olay yerine gidip, K.Ç.'yi polis merkezine getirdi.

Bu arada kız çocuğu, kendisini görüntülemek isteyen basın mensuplarına bağırarak saldırmak istedi. K.Ç.'yi, yanındaki babası sakinleştirmeye çalıştı. K.Ç.'nin yaşı küçük olduğu için çocuk şube müdürlüğüne götürülürken, burada psikolog eşliğinde hem babanın hem de kız çocuğunun ifadesi alındı. Kız çocuğu, babasının kendisine baskı kurduğunu ve şiddet uyguladığını iddia etti. Baba ise kızına karşı şiddet uygulamadığını, kızına zarar gelmemesi için onu arkadaşlarına dikkat etmesi gerektiği konusunda uyardığını anlattı. Bunun üzerine polis, hem baba hem de kız çocuğunu psikologa yönlendirip, birbirlerini anlamaları gerektiği konusunda ikna etti.

K.Ç., psikologla görüştükten sonra evine gitmeye karar verirken, baba da kızına bundan sonra daha dikkatli ve özenli davranacağını, onun hayatının kendisi için her şeyden önemli olduğunu söyledi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Evden Kaçan Kız, Babasının İhbarıyla Evine Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement