Eve Filmi - Son Dakika
Sinema

Eve Filmi

Eve Filmi

Eve filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Eve filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

03.07.2019 09:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güzelliğinin ardında büyük bir sır saklayan Eve, göründüğünden çok daha tehlikeli biridir. Genç kadının ona bakanlardan sakladığı başka biri yüzü vardır. Eve aslında bir suikatçıdır. Para karşılığında suikastler düzenleyen genç kadın, yüksek profilli, iyi para getiren işler için bütün dünyayı dolaşarak cinayetler işlemektedir. Yaşam tarzı şu an için ona iyi getiriler sağlamıştır ancak aldığı son işle birlikte her şey değişecektir. Eve'in son görevi hiç ummadığı şekilde ters gider. İşin geldiği son noktada Eve, kendini kaçmak zorunda bulur. Artık Eve bütün yeteneklerini hayatta kalabilmek için kullanmak zorunda kalacaktır.

Jessica Chastain’in Eve karakterine hayat verdiği in yönetmen koltuğunda Duyguların Rengi ve Trendeki Kız lerinden hatırladığımız Tate Taylor oturuyor. Senaryosunda Matthew Newton’ın imzasının bulunduğu in kadrosunda Colin Farrell, John Malkovich, Falk Hentschel, Diana Silvers, Geena Davis gibi isimler yer alıyor.

Yönetmen: Tate Taylor

Senaryo: Matthew Newton

Oyuncular: Jessica Chastain, Colin Farrell, Geena Davis, Diana Silvers, John Malkovich, Ioan Gruffudd, Common, Jess Weixler, Joan Chen, Courtney Gonzalez, Adam Desautels, Omar Khan, Cassidy Neal, Silas Archer Gustav, Andresito Germosen De La Cruz, Nadezhda Russo, Annie Pisapia, Lin Hultgren, Ronald Woodhead, Ian Dylan Hunt, Dieter Riesle, Aramis Merlin, Alexandria Tait, Arthur Hiou, Efka Kvaraciejus, Michael Guarnera, Paul Tawczynski, Halle Curley, GeGe Jackson, Rob Lévesque, Falk Hentschel

Filmin Türü: Aksiyon

Orijinal Adı: Eve

Yapımcı Firma: Freckle Films

Yapım Yılı: 2020

Yapım Ülkesi: ABD, İngiltere

Orijinal Dili: İngilizce

Dağıtıcı Firma: CGV Mars Dağıtım

Vizyon Tarihi: 21.02.2020

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Eve Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement