Evgör, Yatırım İçin Yabancı İşadamlarıyla Söz Kesti! - Son Dakika
Güncel

Evgör, Yatırım İçin Yabancı İşadamlarıyla Söz Kesti!

Evgör, Yatırım İçin Yabancı İşadamlarıyla Söz Kesti!

MÜSİAD Uluslararası Fuarı'na bu yıl ilk kez katılan Evgör Mobilya, 4 gün devam eden organizasyon boyunca 20'ye yakın ülkeden yatırımcı ağırladı

15.10.2012 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MÜSİAD fuarına katılan EVGÖR, yatırım için yabancı işadamlarıyla söz kesti!

11-14 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen MÜSİAD Uluslararası Fuarı'nın katılıcımsı EVGÖR Mobilya Mısır, Malezya, Tunus, Fransa, İsrail, Kanada, Irak, Libya, Filistin, Kamerun, Fas ve B.A.E. gibi ülkelerden gelen yatırımcıları ağırladı. Bu yıl ilk kez katıldıkları fuarın, yurt dışına açılma hedeflerinde önemli bir adım olduğunu belirten Evgör Mobilya Genel Müdürü Ahmet Ekmen, organizasyon boyunca yerli ve yabancı pek çok yatırımcı ile olası işbirliği fırsatları konusunda verimli görüşmeler yaptıklarını söyledi. Bu çerçevede Irak, Mısır ve Tunus'tan gelen yatırımcılarla mobilya satışı ve Evgör bayiliği konusunda söz kestiklerini vurgulayan Ekmen, firma olarak özellikle Orta Doğu ve Kuzey Afrika ülkelerinde var olan pazar fırsatlarını değerlendirmek istediklerini belirtti.

"Tasarımla Mutluluğun Birleştiği Nokta" sloganıyla 2004 yılından bu tarafa mobilya sektöründe hizmet veren EVGÖR, 11 – 14 Ekim tarihleri arasında organize edilen MÜSİAD Uluslararası Fuarı'nın katılımcıları arasında yer aldı. Onlarca farklı ülkeden 5 bini aşkın işadamını buluşturan bu önemli organizasyonda stand açan firma, fuar süresince 20'ye yakın ülke yatırımcısını ağırladı. Fuarı ziyaret eden iş adamlarının ürünleriyle yakından ilgilendiğini belirten EVGÖR Mobilya Genel Müdürü Ahmet Ekmen, organizasyonunun kendileri açısından çok verimli geçtiğini söyledi. Bu fuarda yer alarak dünyaya açılma hedefinde önemli bir adım attıklarını vurgulayan Ekmen, Irak, Mısır ve Tunuslu yatırımcılarla mobilya ihracatı ve Evgör Bayiliği konusunda söz kestiklerini belirtti.

İstanbul'da üç mağazası bulunan Evgör Mobilya, internet üzerinden dünyanın her yerine ürün gönderiyor…

"Kaliteli ürün" & "Kaliteli hizmet" prensibinden vazgeçmeden müşterilerine en uygun fiyatı sunmayı ilke edinen Evgör Mobilya, İstanbul'da Üsküdar, Beyoğlu ve Çamlıca mağazaları ile hizmet veriyor. Firma, Türkiye'nin en büyük online mobilya mağazası Evgor.com.tr üzerinden ülke geneline ve dünyanın her yerine ürün satışı da gerçekleştiriyor. 2011 AB Kalite Ödülü, 2011 Tüketici Kalite Ödülü, EQA Kalite Ödülü, TTKD "Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz" Ödülü, Altın Adam ve Altın Marka Ödülleri, 2012 Dünya Kalite Ödülü ile Sosyal Medya ve Tüketici Kalite Ödüllerinin sahibi olan Evgör Mobilya'nın ISO 9001 ve ISO 10002 sertifikaları da bulunuyor.

Evgör Mobilya'nın Facebook'ta 175 bin hayranı, Google Earth üzerinde 3 boyutlu sanal mağazaları var!

Modern, Avangart ve Klasik tarza ev mobilyası satan Evgör Mobilya, İstanbul'un her iki yakasında Beyoğlu, Çamlıca ve Üsküdar mağazaları ile hizmet veriyor. Bunun yanı sıra aylık 1.5 milyonunun üzerinde ziyaretçisi olan Türkiye'nin en büyük online mobilya mağazası Evgor.com.tr üzerinden ülke geneline ve yurt dışına da satış gerçekleştiren firma, sektöründe fark yaratan uygulamalarıyla dikkat çekiyor. Evgör Mobilya'nın, popüler sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki sayfasını yaklaşık 175 bin kişi takip ediyor. Google Earth'ü de bir tanıtım ve pazarlama mecrası olarak kullanan firma, mağazalarını, ulaşım güzergahlarından bulundukları lokasyona kadar detaylı 3 boyutlu modelleriyle internetten sergiliyor.

Türkiye'nin her yerine ücretsiz teslimat, Emanet Sistemi, 3 ay sonra ödeme avantajı, 36 ay taksit fırsatı gibi uygulamaları da bulunan Evgör Mobilya hakkında detaylı bilgi için www.evgormobilya.com adresini ziyaret edebilir veya 444 888 6 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Evgör, Yatırım İçin Yabancı İşadamlarıyla Söz Kesti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Konya'da trafik kazası sonrası çıkan kavgada 1 kişi yaralandı
    11:03 Konya'da trafik kazası sonrası çıkan kavgada 1 kişi yaralandı

    Konya'da iş yerlerinin bulunduğu sokak üzerinde araçlarıyla seyir halinde olan 2 komşunun karıştığı maddi hasarlı trafik kazasının ardından çıkan kavgada 1 kişi yaralandı. Kavga sırasında elinden yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı ve hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Polis ekipleri olayla ilgili tahkikat başlatmıştır.

  • Türk Savunma Sanayisinin Alt Yüklenicileri Milli Platformlarda Önemli Görevler Üstleniyor
    11:03 Türk Savunma Sanayisinin Alt Yüklenicileri Milli Platformlarda Önemli Görevler Üstleniyor

    Türk savunma sanayisinin alt yüklenicileri, sahip oldukları teknolojik yetkinlikleriyle milli muharip uçak KAAN'dan milli fırkateyn TCG İstanbul'a Türkiye'nin kritik platformlarında önemli görevler üstleniyor.

  • Sakarya Emniyet Müdürlüğündeki yasa dışı dinleme davasında 11 sanığın yargılanması devam ediyor
    11:01 Sakarya Emniyet Müdürlüğündeki yasa dışı dinleme davasında 11 sanığın yargılanması devam ediyor

    Sakarya Emniyet Müdürlüğündeki yasa dışı dinleme davasında, eski Sakarya emniyet müdürleri Mustafa Aktaş ve Ali Bilkay'ın da aralarında bulunduğu 10'u eski emniyet mensubu, 3'ü firari 11 sanığın yargılanmasına devam edildi. Duruşmada bazı tutuksuz sanıklar ile avukatları hazır bulundu. Celse arasında gelen belgelerin zapta geçirilmesinin ardından 1 tanık dinlendi. Cumhuriyet savcısı, dosyadaki eksikliklerin giderilmesini ve firari 3 sanık hakkındaki yakalama kararının devamını talep etti. Firari sanıklar hakkındaki yakalama kararının devamına karar veren heyet, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

  • Depremzede Aile İzin Alamadığı İçin Ev Yapamıyor
    11:01 Depremzede Aile İzin Alamadığı İçin Ev Yapamıyor

    Osmaniye'nin Sumbas ilçesine bağlı Mehmetli beldesinde yaşayan depremzede aile, izin alamadığı için yıkılan evinin yerine ev yapamıyor. Hayvancılıkla geçimini sağlayan aile, yetkililerden yardım istiyor.

  • Bilecik'te 60. Kütüphane Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı
    10:59 Bilecik'te 60. Kütüphane Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı

    Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nde düzenlenen etkinliklerle 60. Kütüphane Haftası kutlandı. Vali Şefik Aygöl ve Rektör Şükrü Beydemir'in katılımıyla gerçekleşen etkinlikte kitap okuma etkinliği ve kitap yürüyüşü düzenlendi. Ayrıca, İçe Halk Kütüphanesi açılışı yapıldı ve en çok kitap okuyan öğrenci ve yetişkinlere hediyeler verildi.

  • ESOGÜ Voleybol ve Futbol Takımları Başarılarını Rektör Çolak'a Sundu
    10:58 ESOGÜ Voleybol ve Futbol Takımları Başarılarını Rektör Çolak'a Sundu

    Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Voleybol Kadın-Erkek ve Futbol Erkek takımları, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Üniversitelerarası Spor Müsabakaları'nda başarı elde etti. Kazandıkları kupaları ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak'a sundular. Rektör Prof. Dr. Kamil Çolak, antrenörler ve sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi ve hediye takdiminde bulundu.

  • Kapaklı'da Çalınan Köpek Aranıyor
    10:58 Kapaklı'da Çalınan Köpek Aranıyor

    Kapaklı'da sahibinin bahçesinden çalınan 55 günlük Hera isimli köpek, polis ekipleri tarafından aranıyor. Köpeğin çalındığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Köpeğin sahibi, Hera'nın kendilerine geri teslim edilmesini istiyor.

  • Bozüyük'te Sentetik Uyuşturucu Operasyonu: Zanlı Yakalandı
    10:57 Bozüyük'te Sentetik Uyuşturucu Operasyonu: Zanlı Yakalandı

    Bilecik'in Bozüyük ilçesinde yapılan asayiş uygulamasında, üzerinde sentetik uyuşturucu ve uyuşturucu kullanma aparatı bulunan bir zanlı yakalandı. İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucunda, zanlı hakkında yasal işlem başlatıldı.

  • Sultangazi'de hakim ve savcıları taşıyan servis minibüsü kaza yaptı
    10:57 Sultangazi'de hakim ve savcıları taşıyan servis minibüsü kaza yaptı

    Sultangazi'de hakim ve savcıları taşıyan servis minibüsü, kontrolsüz şerit değiştiren otomobille çarpıştı. Kazada minibüste bulunan hakim ve savcılardan iki kişi hafif şekilde yaralandı. Kaza nedeniyle tünelde trafik yoğunluğu oluştu.


Advertisement