Evi de Kendisi Gibi Gösterişli: Katy Perry'nin Muhteşem Villası - Son Dakika
Emlak

Evi de Kendisi Gibi Gösterişli: Katy Perry'nin Muhteşem Villası

Evi de Kendisi Gibi Gösterişli: Katy Perry\'nin Muhteşem Villası

Yaptığı şarkılarla müzik listelerini sarsan ünlü şarkıcı Katy Perry’nin evi de kendisi gibi gösterişli. Ünlü şarkıcının Hollywood’ta bulunan evinin değeri dudak uçuklatıyor. Outpost Estates’te lüks bir ev Perry’nin evi Outpost Estates’te bulunuyor. Dört yataklı, altı banyolu ev 1954 yılında Akdeniz dekorasyonundan esinlenilerek inşa edilmiş. Bir limuzinin rahatlıkla sığabileceği bir garaj da bulunuyor. Misafirler de düşünülmüş Evde garajın dışında bir de iki katlı bir misafirhane bulunuyor.

31.10.2017 20:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaptığı şarkılarla müzik listelerini sarsan ünlü şarkıcı Katy Perry'nin evi de kendisi gibi gösterişli. Ünlü şarkıcının Hollywood'ta bulunan evinin değeri dudak uçuklatıyor.

Outpost Estates'te lüks bir ev

Perry'nin evi Outpost Estates'te bulunuyor. Dört yataklı, altı banyolu ev 1954 yılında Akdeniz dekorasyonundan esinlenilerek inşa edilmiş. Bir limuzinin rahatlıkla sığabileceği bir garaj da bulunuyor.

Misafirler de düşünülmüş

Evde garajın dışında bir de iki katlı bir misafirhane bulunuyor. Perry'nin fit görünümünü koruduğu spor salonu da eve dair unutulmayanların arasında.

Salonda bir küvet

Perry'nin oturduğu evde, ikinci kat girişinde misafirleri bir küvet karşılıyor. Bir çatı penceresinin altında bulunan küvet, Perry'nin isteği doğrultusunda tasarlanmış. Evdeki keyif unsurları elbette bununla kalmıyor. Evin dışında bir havuz, spa alanı, şömine, çeşme de bulunuyor. Mülk meyve ağaçlarıyla, amfi tiyatroyla ve birden fazla terasla çevrili iki hektarlık bahçelerin içinde bulunuyor.

Kaynak: Milliyetemlak.com

Son Dakika Emlak Evi de Kendisi Gibi Gösterişli: Katy Perry'nin Muhteşem Villası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement