Evi Yanan Aileye Büyükşehir Desteği - Son Dakika
Yerel

Evi Yanan Aileye Büyükşehir Desteği

Evi Yanan Aileye Büyükşehir Desteği

Antalya’nın Kaş İlçesi’nde geçtiğimiz günlerde çıkan yangında evi kullanılamaz hale gelen Solakoğlu ailesine Büyükşehir Belediyesi el uzattı.

02.10.2015 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Kaş İlçesi'nde geçtiğimiz günlerde çıkan yangında evi kullanılamaz hale gelen Solakoğlu ailesine Büyükşehir Belediyesi el uzattı. Aileye nakit para ve ev eşyası yardımı yapıldı.

İslamlar Mahallesi Akbel mevkiinde yaşayan 82 yaşındaki Sabri Solakoğlu'nun ailesi birlikte yaşadığı evi kısa bir süre önce çıkan yangında kullanılamaz hale geldi. Mağdur olan Solakoğlu ailesine Büyükşehir Belediyesi sahip çıktı. Kaş Koordinatörü Mustafa Şalvarlı ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı sosyologları yanan evde ön tespit çalışması yaptı.

Büyükşehir Belediyesi Kaş Koordinatörlüğü, tespitin ardından Sabri Solakoğlu'na nakit para ve ev eşyası yardımında bulundu. Sabri Solakoğu, Büyükşehir Belediyesi'nin yardımı karşısında oldukça mutlu oldu. Evlerinin yanması ile hayatlarının bir anda altüst olduğunu belirten Solakoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve ekibine teşekkür etti. Sabri Solakoğlu, "Nakit para ve ev eşyası yardımı bize ilaç gibi geldi. Hayatımız yeniden düzene girdi. Allah Menderes oğlumdan binlerce kez razı olsun. Allah sizleri korusun" şeklinde duygularını dile getirdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Evi Yanan Aileye Büyükşehir Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement