Evi Yanan Aileye Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Evi Yanan Aileye Geçmiş Olsun Ziyareti

Evi Yanan Aileye Geçmiş Olsun Ziyareti

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Erzincan Milletvekili Burhan Çakır, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Ferhat Bulut, Ak Parti İl ve İlçe Yönetimi ile İnönü Mahallesi'nde çıkan yangın sonucu evi yanan aileye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

28.01.2019 16:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Erzincan Milletvekili Burhan Çakır, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Ferhat Bulut, Ak Parti İl ve İlçe Yönetimi ile İnönü Mahallesi'nde çıkan yangın sonucu evi yanan aileye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Erzincan İnönü Mahallesi 18.sokakta meydana gelen yangında Çiçek ailesinin evi kullanılamaz hale geldi. Yangından kısa bir süre sonra haberini alan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy geçmiş olsun dileklerinde bulunmak amacıyla Erzincan Milletvekili Burhan Çakır, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Ferhat Bulut, Ak Parti İl ve İlçe Yönetimi ile birlikte aileye ziyarette bulundu. Başsoy, evsiz kalan ailenin tüm ihtiyaçlarını Erzincan Belediyesi olarak karşılayacaklarını belirtti.

En büyük tesellimiz can kaybının olmaması diyen Başsoy, "140 binlik nüfusumuzla biz büyük bir aileyiz. Yangın dolayısıyla mağdur olan Çiçek ailesi gibi Mağdur ve ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Rabbim cümlemizi her türlü görünür, görünmez kazadan beladan korusun. Gücümüz ve imkanlarımızın ölçüsünde, sosyal belediyecilik ilkesi gereği vatandaşlarımıza el uzatmaya, onlara her konuda destek ve yardımcı olmaya devam edeceğiz. Acı günlerinde de, mutlu günlerinde de daima halkımızın yanındayız. Biz Erzincan Belediyesi olarak Çiçek ailesinin tüm mağduriyetini gidereceğiz. Ailemize bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Onları bir nebze de olsa sevindirip hayır dualarını alabildiysek ne mutlu bizlere" ifadelerini kullandı. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Evi Yanan Aileye Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor
    21:44 Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor

    Muş'un Malazgirt ilçesinde baharın gelişiyle dağlarda yeşeren uçkun, mantar, kenger ve sirmo gibi doğal otlar toplanarak tezgahlarda satılıyor. Vatandaşlar, bu işi yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Karların erimesiyle dağlarda çıkan şifalı bitkilerin destesi 50, mantarın kilosu ise 350 liradan satılıyor.

  • Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi
    21:37 Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi

    Van'ın İpekyolu ilçesinde define avcılarının kazı yaptığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ve emniyet personeli, mühimmat ele geçirdi. Jandarma ve emniyet ekipleri, kazı alanında güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı ve mühimmatı ele geçirdi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.


Advertisement