Evi yanan alkollü şahıs yolun ortasında sızıp kaldı - Son Dakika
3.Sayfa

Evi yanan alkollü şahıs yolun ortasında sızıp kaldı

Evi yanan alkollü şahıs yolun ortasında sızıp kaldı Karabük'te 3 katlı evde korkutan yangın Karabük'te üç katlı bir evin ikinci katında iddiaya göre soba yakarken çıkan yangında maddi hasar oluştu.

10.05.2022 00:28  Güncelleme: 00:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Evi yanan alkollü şahıs yolun ortasında sızıp kaldı

Karabük'te 3 katlı evde korkutan yangın

KARABÜK - Karabük'te üç katlı bir evin ikinci katında iddiaya göre soba yakarken çıkan yangında maddi hasar oluştu. Evde bulunan ve alkollü olduğu belirlenen Z.Ö. yangın sonrası yolda sızıp kalırken, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Yangın, Bayır Mahalle Bağlar Sokak'ta bulunan üç katlı evin ikinci katında çıktı. İddiaya göre alkollü olan Z.Ö sobayı yakmaya çalışırken yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler evi sararken, üç katı saran dumanlar bir vatandaş tarafından görüntülendi. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin kısa sürede müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Evde bulunan Z.Ö. son anda kendini evden dışarı atarken, yangın sonrası alkolün etkisiyle sızıp yere yığıldı. Alkollü şahıs olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılırken olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Evi yanan alkollü şahıs yolun ortasında sızıp kaldı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Evi yanan alkollü şahıs yolun ortasında sızıp kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Konya Beyşehir'de 5 Katlı Apartmanın Çatı Katında Yangın Çıktı
    15:39 Konya Beyşehir'de 5 Katlı Apartmanın Çatı Katında Yangın Çıktı

    Konya'nın Beyşehir ilçesinde bulunan bir apartmanın çatı katında çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı. Yangının çıkış nedeni olarak yıldırım düşmesi değerlendirildi. Yangın sırasında evde kimsenin olmadığı ve mutfak eşyalarının zarar gördüğü belirtildi.

  • Marmaris'te Fırtına ve Hortumun Etkisi Güvenlik Kameralarına Yansıdı
    15:27 Marmaris'te Fırtına ve Hortumun Etkisi Güvenlik Kameralarına Yansıdı

    Muğla'nın Marmaris ilçesinde dün gece başlayan ve bugün sabaha karşı etkisini gösteren fırtınanın ardından çıkan hortum sebebiyle Marmaris Belediyesi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin birimlerinde meydana gelen hasar anı güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi. Hortum sonrasında yaşanan olaylarda yaralanma olmazken, güvenlik kameralarının görüntülerinde fırtınanın şiddeti, hortumun gelerek ortalığı yıkması ve yağmurun şiddeti yer aldı.

  • Samsun polisi uyuşturucu taciri 4 şüpheliyi suçüstü yakaladı
    15:08 Samsun polisi uyuşturucu taciri 4 şüpheliyi suçüstü yakaladı

    Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Körfez Mahallesi'nde şüpheli davranışlar sergileyen 5 kişiyi kontrol etti. Bir kişi kaçarken 47.62 gram esrar maddesi bulundu. Diğer 4 şüpheliye ise 26 bin 550 TL kağıt para ele geçirildi. H.Y., D.A., K.S. ve Y. F. G. hakkında uyuşturucu madde ticareti suçundan soruşturma başlatıldı.


Advertisement