Evi Yanan Taksiciye Konak Belediyesi Sahip Çıktı - Son Dakika
Yerel

Evi Yanan Taksiciye Konak Belediyesi Sahip Çıktı

Evi Yanan Taksiciye Konak Belediyesi Sahip Çıktı

Elektrik kontağı sonucu kirada oturduğu evi eşyalarıyla birlikte yanan taksi şoförü Mustafa Ağıç’ın yardımına Konak Belediyesi koştu.

27.02.2014 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elektrik kontağı sonucu kirada oturduğu evi eşyalarıyla birlikte yanan taksi şoförü Mustafa Ağıç'ın yardımına Konak Belediyesi koştu.

Konak Belediyesi eşya deposundan Ağıç'ın yeni kiraladığı evi baştan aşağı dayayıp döşendi. İki oğlu, bir kızı olan Mustafa Ağıç, eşinden ayrı ve 2 oğlu ile birlikte yaşamını sürdürüyor. Taksi şoförlüğü yaparak hayatını kazanmaya çalışan Mustafa Bey aralık ayında elektrik kaçağı nedeniyle Yeşilyurt'ta oturduğu evinin yandığını ve hiçbir eşyasını kurtaramadığını belirtti. Eş dostun yönlendirmesiyle Konak Belediyesi'ne başvurduğunu kaydeden Ağıç, kısa zamanda Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan tarafından arandığını ve yeni kiraladığı evine kavuştuğunu söyledi. Ağıç, "Beyaz eşya, yatak odası, halı, perde ve oturma grubu gibi bir ev için ne gerekiyorsa bütün ihtiyaçlarımızı Konak Belediyesi'nin eşya deposundan karşıladık. Yeni hayatımıza kattığı güzellikler için Konak Belediyesi ve Hakan Tartan'a teşekkür ederiz" diye konuştu.

Başkan Tartan, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım yapabilmek için hayırsever insanlara ihtiyaç duyduğunu hatırlatarak, "Biz, hayırseverlerle ihtiyaç sahipleri arasında bir köprü oluyoruz. Bağışlarınızla bir yüz de siz güldürün. Daha çok vatandaşımıza yardım eli uzatabilmemiz için her türlü ev eşyasına ihtiyaç var. Kullanılabilir özellikte olan eşyalarının bağışlamasına özen gösterilmesini rica ediyoruz. Bir telefon kadar uzağız sizlere. Ekiplerimiz gelip bağışçılardan eşyaları alabilir" şeklinde konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Evi Yanan Taksiciye Konak Belediyesi Sahip Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement