Evi yıkılın vatandaşın inşaata yaşam mücadelesi - Son Dakika
Yaşam

Evi yıkılın vatandaşın inşaata yaşam mücadelesi

Evi yıkılın vatandaşın inşaata yaşam mücadelesi

Hakkari'de meydana gelen kar yağışı ve karların erimesiyle birlikte evinin duvarları tahrip olan Koç ailesi inşatta yaşam mücadelesi veriyor.

13.03.2020 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'de meydana gelen kar yağışı ve karların erimesiyle birlikte evinin duvarları tahrip olan Koç ailesi inşatta yaşam mücadelesi veriyor.

Hakkari Gopsi TOKİ mevkiinde ikamet eden 8 nüfuslu Nedim Koç isimli vatandaşın evi kar yağışı ve akabinde karların erimesiyle birlikte duvarlarında çatlamalar meydana geldi. Evin çökme tehlikesine karşı evlerini boşaltıp yakınlarındaki bir inşaata yerleşen Koç ailesi burada zor şartlar altında yaşam mücadelesi veriyor. Durumu öğrenen Hakkari Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ekibi hemen harekete geçti. Ekipler Koç ailesinin evinde incelemelerde bulunarak valiliğin aileye ilk etapta bir miktar nakdi para yardımında bulundu. Koç ailesi ise, valilikten 2 bin 500 TL nakit desteği aldıklarını belirterek, evlerinin inşası ve evin giderleri için yetersiz olduğunu, hayırsever vatandaşların desteğini beklediklerini belirttiler.

Kızılay Derneği Hakkari Şubesi Başkan Recep bozkurt ise, Koç ailesini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunduklarını ve Kızılay oyarak kendilerine ayni ve nakdi yardımda bulunacaklarını söyledi - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Evi yıkılın vatandaşın inşaata yaşam mücadelesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Direksiyon başında rahatsızlanan kadın kaza yaptı, yoğun bakıma alındı
    13:55 Direksiyon başında rahatsızlanan kadın kaza yaptı, yoğun bakıma alındı

    Tekirdağ Çorlu'da direksiyon başında rahatsızlanan bir kadın, trafik kazası geçirdi. Hastaneye kaldırılan kadının sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Kaza sonucunda park halindeki bir otomobile çarpan kadın, ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakıma alındı. Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

  • AŞTİ'de Ramazan Bayramı yoğunluğu: 706 bin 480 yolcu sirkülasyonu
    13:54 AŞTİ'de Ramazan Bayramı yoğunluğu: 706 bin 480 yolcu sirkülasyonu

    Ankara Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne, (AŞTİ) Ramazan Bayramı yoğunluğu sebebiyle 17 bin 662 otobüs giriş-çıkış yaparken toplamda 706 bin 480 yolcu sirkülasyonu gerçekleşti. Bayram tatilini memleketlerinde veya diğer şehirlerde geçiren vatandaşlar, AŞTİ'de yoğunluk oluşturdu. Biletlerin günler öncesinden satılması nedeniyle otobüs firmaları sefer sayılarını artırırken, AŞTİ on binlerce vatandaşın uğrak noktası oldu. AŞTİ'de, yoğunluk nedeniyle tatil öncesinde ve tatil boyunca temizlik, güvenlik, trafik gibi konularda tüm önlemler artırılırken süreç boyunca herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

  • Samsun'da Fabrika Deposunda Yangın Çıktı
    13:54 Samsun'da Fabrika Deposunda Yangın Çıktı

    Samsun'un Tekkeköy ilçesinde bulunan bir fabrikanın depo olarak kullanılan ambar kısmında çıkan yangın panik yarattı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürme ve soğutma işlemlerini tamamladı.

  • Artvin'de Genç, Çoruh Nehri'nde Mahsur Kaldı
    13:50 Artvin'de Genç, Çoruh Nehri'nde Mahsur Kaldı

    Artvin'in Borçka ilçesinde bir genç balık tutmak için gittiği Çoruh Nehri'nde baraj kapakları açılıp nehrin debisi yükselince köprü ayağında mahsur kaldı. Genç, çevredeki vatandaşların yardımıyla kurtarıldı.

  • Edirne'de başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan yaşlı kadın kanlar içinde kaldı
    13:48 Edirne'de başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan yaşlı kadın kanlar içinde kaldı

    Edirne'de başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan 74 yaşındaki Zehra Oluçay, kaçarken düşerek kanlar içinde kaldı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde köpeklerin Oluçay'ın üzerine koştuğu ve hızlıca kaçtığı görülüyor. Olayın ardından mahalle sakinleri, köpek saldırıları nedeniyle çocukların parklarda dahi oynayamadıklarını belirterek yetkililerden yardım istedi.

  • Ahır olarak kullanılan mağaraya kurtlar dadandı: 30 keçi ve 30 oğlak telef oldu
    13:30 Ahır olarak kullanılan mağaraya kurtlar dadandı: 30 keçi ve 30 oğlak telef oldu

    Hakkari'nin Depin Vadisi'nde hayvancılıkla geçimini sağlayan Bedel Akar'ın ahır olarak kullandığı mağaraya aç kurtlar dadanarak 30 keçi ve 30 oğlağı telef etti. Kurt saldırısı sonucunda yaralanan hayvanlar imha edilmek zorunda kalındı.

  • Başkan Ahmet Akın ilk nikah sözünü tuttu
    13:22 Başkan Ahmet Akın ilk nikah sözünü tuttu

    Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, seçim çalışmaları sırasında Kepsut'un Hotaşlar Mahallesi'nde yapılan sürpriz evlilik teklifine denk geldi. Elif Çalpan ve Umutcan Tuzcusan çiftine, 'Nikahınızı kıyacağım' sözü veren Başkan Ahmet Akın, hem sözünü tuttu hem de göreve geldikten sonra ilk nikahını kıydı.

  • Kırşehir'de yaralı halde bulunan kızıl şahin ve baykuş tedavi altına alındı
    13:19 Kırşehir'de yaralı halde bulunan kızıl şahin ve baykuş tedavi altına alındı

    Kırşehir'de merkez ve Mucur'da yaralı olarak bulunan kızıl şahin ve baykuş, DKMP Kırşehir Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Kuşlar, Kırşehir Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi'nde tedavi edildikten sonra doğaya bırakılacak.

  • Aydın'ın İncirliova ilçesinde trafik ışığı sayısı arttı
    13:18 Aydın'ın İncirliova ilçesinde trafik ışığı sayısı arttı

    Aydın'ın İncirliova ilçesine yapılan yeni trafik ışığı ile birlikte sürücülerin beklediği trafik ışığı sayısı 9'a yükseldi. Gerenkova Mahallesi'nde bulunan okullara servislerin öğrenci taşıdığını ve öğrencilerin yolun karşısına geçmekte zorlandığını belirten muhtar, trafik ışığı talebinin karşılanmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi.


Advertisement