'Evim Sensin' Filminin Özel Gösterimi Adana'da Yapıldı - Son Dakika
Magazin

'Evim Sensin' Filminin Özel Gösterimi Adana'da Yapıldı

\'Evim Sensin\' Filminin Özel Gösterimi Adana\'da Yapıldı

'Evim Sensin' filmi ile ikinci kez yönetmenlik koltuğuna oturduğun belirterek, "Filme şu ana kadar gösterilen ilgi ve alaka bizi mutlu ediyor."

08.11.2012 18:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü sanatçı Özcan Deniz,

'Evim Sensin' filmi ile ikinci kez yönetmenlik koltuğuna oturduğun belirterek, "Filme şu ana kadar gösterilen ilgi ve alaka bizi mutlu ediyor. Bu durum, filme olan ilginin önümüzdeki günlerde daha da artacağını ortaya koyuyor" dedi.

Özcan Deniz, yönetmenliğini ve aynı zamanda da başrol oyunculuğunu üstlendiği 'Evim Sensin' adlı filmin özel gösterimi kapsamında Adana'ya geldi. Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi'nde yer alan Avşar Sinemaları'ndaki özel gösterim öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Deniz'e, Avşar Yapım'ın sahibi Şükrü Avşar eşlik etti.

Buradaki basın toplantısında filmi daha önce seyirci ile çok fazla izleme şansı olmadığını belirten Deniz, bu tür bir buluşmayı Adana'da ikinci kez gerçekleştirdiği, bu nedenle de çok heyecanlı olduğunu ifade etti. Adana'ya daha önce 'Uluslararası Altın Koza Film Festivali' kapsamında geldiğini hatırlatan Özcan Deniz, "Adana'nın bende özel bir yeri var. Şu anda çok heyecanlı ve duyguluyum. Filme şu ana kadar gösterilen ilgi ve alaka bizi mutlu ediyor, bu durum filme olan ilginin önümüzdeki günlerde daha da artacağını ortaya koyuyor" dedi.

İkinci kez yönetmenlik koltuğuna oturarak, kendi filmini çektiğini, bunun da kendisi için özel bir anlamı olduğuna dikkat çeken Özcan Deniz, 'Evim Sensin' filmini John Lee'nin 2004 yılında çektiği Güney Kore yapımlı 'A Moment to Remember' isimli filmden uyarlama yaptıklarının altını çizdi.

Film yapmanın çok özel bir duygu olduğunu ifade eden Deniz, kendisinin de bu hazzı yaşadığını anlattı. Özcan Deniz, basın toplantısının ardından Avşar Yapım sahibi ünlü yapımcı Şükrü Avşar ile gazetecilere poz verdi. Deniz, daha sonra Adana Valisi Hüseyin Avni Coş ve diğer davetliler ile birlikte filmini izledi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin 'Evim Sensin' Filminin Özel Gösterimi Adana'da Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement