Evinde Baygın Halde Bulundu, Kurtarılamadı - Son Dakika
Güncel

Evinde Baygın Halde Bulundu, Kurtarılamadı

Evinde Baygın Halde Bulundu, Kurtarılamadı

Bursa'nın Kestel İlçesi'ne bağlı Ümitalan Köyü'nde oturan 19 yaşındaki Mevlüt Gültekin, dün akraba ziyaretinden dönen anne ve babası tarafından evinde baygın halde bulundu.

02.01.2012 13:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Kestel İlçesi'ne bağlı Ümitalan Köyü'nde oturan 19 yaşındaki Mevlüt Gültekin, dün akraba ziyaretinden dönen anne ve babası tarafından evinde baygın halde bulundu. Babası tarafından çağrılan 112 acil servis ekipleri tarafından müdahalesi yapılan talihsiz genç, kurtarılamadı.

Ümitalan Köyü'nde ailesi ile birlikte oturan, bir tamirhanede işçi Mevlüt Gültekin, dün sabah ailesi ile birlikte kahvaltı yaptı. Anne Müyesser, baba Seyfettin ve kardeşi 9 yaşındaki Mümin Gültekin daha sonra akraba ziyareti için evden ayrıldı. Evde yalnız kalan Mevlüt Gültekin, saat 15.00 sıralarında eve gelen ailesi tarafından baygın halde bulundu. Ağzından köpükler çıktığı görülen Mevlüt için baba Seyfettin Gültekin, 112 acil servis ekiplerini çağırdı. Çağrılan sağlık ekipleri, yaptıkları tüm müdahalelere rağmen Mevlüt Gültekin'i kurtaramadı.

Daha önce bir sağlık sorunu bulunmadığı ifade edilen Mevlüt Gültekin'in cesedi, ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturmaya Kestel Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı. - Bursa/ Kestel

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Evinde Baygın Halde Bulundu, Kurtarılamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement