Evinde ölü bulunan Çiğdem, annesiyle yaşıyormuş - Son Dakika
Güncel

Evinde ölü bulunan Çiğdem, annesiyle yaşıyormuş

Evinde ölü bulunan Çiğdem, annesiyle yaşıyormuş

ANTALYA'nın Alanya ilçesinde, 'Gaz açık, elektriği açmayın, sigara, telefon vs. kullanmayın' yazılı not bıraktığı evinde ölü bulunan Çiğdem Ö.'nün (37), annesinin yanında kaldığı ve zaman zaman da kafasını dinlemek için kendi evine gittiği öğrenildi.

26.04.2021 15:58  Güncelleme: 16:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ANTALYA'nın Alanya ilçesinde, 'Gaz açık, elektriği açmayın, sigara, telefon vs. kullanmayın' yazılı not bıraktığı evinde ölü bulunan Çiğdem Ö.'nün (37), annesinin yanında kaldığı ve zaman zaman da kafasını dinlemek için kendi evine gittiği öğrenildi. Eşinden ayrı yaşayan Çiğdem Ö.'nün psikolojik sorunları olduğu öne sürüldü.

Alanya'nın Mahmutlar Mahallesi'nde oturan Çiğdem Ö.'den bir süredir haber alamayan annesi kontrol etmek için dün saat 15.30 sıralarında evine gitti. İçeri giren anne, Çiğdem Ö.'yü hareketsiz yatarken buldu. Annenin durumu bildirmesiyle olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri geldi. Ekipler yaptıkları incelemede Çiğdem Ö.'nün yaşamını yitirdiğini belirledi. Çiğdem Ö.'nün cansız bedeni jandarma ve savcılık incelemesinin ardından morga kaldırıldı. İntihar ettiği değerlendirilen Çiğdem Ö.'nün, "Gaz açık, elektriği açmayın, sigara, telefon vs. kullanmayın" yazılı not bıraktığı ileri sürüldü.

2 YILDIR EŞİNDEN AYRI YAŞIYOROlayla ilgili başlatılan soruşturma sürerken, Çiğdem Ö.'nün yaklaşık 2 yıldır eşiyle şiddetli geçimsizlik yaşadığı, 4-5 aydır annesinin yanında kaldığı, bazen de kafasını dinlemek için kendi evine gittiği öğrenildi. Çiğdem Ö.'nün eşiyle arasının kötü olması nedeniyle psikolojik sorunlar yaşadığı öne sürüldü.

Öte yandan Çiğdem Ö.'nün cesedi, Antalya Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından bir yakınına teslim edildiği ve toprağa verilmek üzere Alanya'ya götürüldüğü belirtildi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Evinde ölü bulunan Çiğdem, annesiyle yaşıyormuş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement