Hırsızlar Tarafından Rehin Alınan Ünlü İş Adamı Sarar ve Eşi İlk Kez Konuştu - Son Dakika
Güncel

Hırsızlar Tarafından Rehin Alınan Ünlü İş Adamı Sarar ve Eşi İlk Kez Konuştu

Evine giren hırsızlar tarafından rehin alınan ve yüklü miktarda parası çalınan Sarar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar, "Hırsızlığı evimizin içini bilen birileri yaptı" dedi. Sarar'ın eşi de o anları "Dehşete kapıldım. Çok eziyet ettiler" diye anlattı.

21.05.2019 08:46  Güncelleme: 08:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar, başından geçen hırsızlık olayıyla ilgili olarak "Soyguncuların, evimizin içini iyi bilen birileriyle bağlantılı olduklarını düşünüyorum. Eşim Zehra'yı acımasızca dövdüler" dedi. Cemalettin Sarar'ın eşi Zehra Sarar da o anları "Dehşete kapıldım. Çok eziyet ettiler" diye anlattı.

Birkaç gün önce evine giren hırsızlar tarafından rehin alınan ve yüklü miktarda parası çalınan Sarar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar, "Soyguncuların, evimizin içini iyi bilen birileriyle bağlantılı olduklarını düşünüyorum" dedi.

"7 GÜVENLİK ELEMANI DA OLAYI FARK ETMEDİ"

Evlerinin bahçesinde 30 civarında köpek bulunduğunu ancak köpeklerin soygunun gerçekleştiği saatte kapalı bir yerde tutulduğunu ifade eden Sarar, fabrika ve evin güvenliğini sağlayan 7 güvenlik elemanının da olayı fark etmediğini, soyguncuları kaçarken gördüklerini söyledi.

Hırsızlar Tarafından Rehin Alınan Ünlü İş Adamı Sarar ve Eşi İlk Kez Konuştu
Cemalettin Sarar

REHİN ALINDIĞI ANLARI ANLATTI

Soyguncuların paranın yerini öğrenene kadar kendilerine çok kötü davrandığını belirten Sarar, Sabah yazarı Yavuz Donat'a yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Alt kattaydım. Birden yüzleri maskeli, siyah giyinmiş, biri kadın silahlı 3 kişi ortaya çıktı. Sürekli 'Milyon dolar' diye bağırıyorlardı. Eşimle beni üst kata çıkardılar. Plastik kelepçeyle birbirimize bağladılar. Eşimi acımasızca dövdüler. Evliliğimizden beri hediye gelen, eşime hediye ettiğim tüm mücevherleri alıp gittiler. Plastik kelepçeyi makasla kesip kurtulduk ve polisi aradık."

"DEHŞETE KAPILDIK"

Zehra Sarar da şunları söyledi:

"Maskeli 3 kişi birden eve girdi. Sürekli 'kasa', 'anahtar' diyerek üzerime yürüdüler. Dehşete kapıldım. Çok eziyet ettiler. Canımızı kurtarmak için kasa anahtarlarını verdim. Kasanın yerini sormamalarından, kasanın yerini bildiklerini anladım. Bizi öldürebilirlerdi. Allah bizi korudu. Şimdi toparlanıp kendime geldim. Hayatta kaldığımız için şükür kurbanı kestik."

Hırsızlar Tarafından Rehin Alınan Ünlü İş Adamı Sarar ve Eşi İlk Kez Konuştu
(Sağda) Zehra Sarar
Hırsızlar Tarafından Rehin Alınan Ünlü İş Adamı Sarar ve Eşi İlk Kez Konuştu

Son Dakika Güncel Hırsızlar Tarafından Rehin Alınan Ünlü İş Adamı Sarar ve Eşi İlk Kez Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • andsmero: MEDYATİK OLSAYDINIZ YAPMAZLARDI NERDE İYİ İNSANLAR VE ONLARIN CANINI YAKIYORLAR 5 1 Yanıtla
  • Memleketim: Haram kazanc er yada gec cikar. 0 6 Yanıtla
  • Ankara lı : Geçmiş olsun, yapılacak ilk iş o güvenlik görevlilerini şutlamak olmalı bence. 6 0 Yanıtla
  • HAKAN : HER YERDE HIRSIZLIK ARTTI MİLLET ARTIK EVİNE ÇOLUĞUNA ÇOCUĞUNA GİDEMEYECEK DÜKKANLARINDA ELİNDE SİLAHLA NÖBET TUTACAK ,EMNİYETİ POLİSLERİ GÖREVE DAVET EDİYORUM GÜNDÜZ VAKTİ METRO ÖNÜNDE GBT YAPMAKLA OLMUYOR BU İŞLERR 4 2 Yanıtla gözünüzü açın: boş konuşma salak salak yorumlar yapıyorsun polis daha ne yapacak adamlar gece gündüz çalışıyor. gündüz gbt yapmak da görev. sen yatağında osurarak yatarken adamlar canlarını ortaya koyarak para kazanıyor. malsın mal. 0 1
  • erdal erman amasya: haram olsun elleri kırılsın 4 1 Yanıtla
  • eve dolar stoklamayın: ders olsun, eve dolar stoklamak akıllı bir davranış değil. ucuz atlatmışsınız, geçmiş olsun. 0 4 Yanıtla
  • AArsu: Geçmiş olsun, Ülkenin saygın iş insanı, ülkemizde işsizlik varkn evinde yabancı uyruklu yardımcı yerine Türk yardımcı çalıştırmasını ve örnek olmasını beklerdim. 4 0 Yanıtla
  • kamil özata: Bu evinizde kaçak türkmen-kırgız-v.s temizlikçi,aşçı,v.s çalıştırdığınız için,neden çünkü ucuz ve işten atması kolay,ne demiş atalar ,ucuz etin yahnisi olmaz ,az tamah çok zarar getirir. 4 0 Yanıtla
  • Fikret : Zenginlik zor iş korumakla Hayatı geçiyor canını ve malını. 4 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement