Evinin önünde bıçaklanan balerin Ceren Özdemir hayatını kaybetti - Son Dakika
3.Sayfa

Evinin önünde bıçaklanan balerin Ceren Özdemir hayatını kaybetti

Ordu'da, evinin önünde bir saldırgan tarafından bıçaklanan balerin Ceren Özdemir, ağır yaralandı. Şüpheli kaçarken, genç kız ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Özdemir'in ölüm haberini alan yakınları hastane önünde sinir krizleri geçirdi.

03.12.2019 22:54  Güncelleme: 22:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'da, evinin önünde bir saldırgan tarafından bıçaklanan balerin Ceren Özdemir (20), ağır yaralı olarak kaldırıldığı Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ordu'nun Altınordu ilçesi Zaferi Milli Mahallesi'nde balerin Ceren Özdemir, antrenman sonrası geldiği evinin önünde kimliği belirsiz bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Vücuduna aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan genç kız, kanlar içerisinde yığıldı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan balerin Ceren Özdemir tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü 2'inci sınıf öğrencisi Özdemir'in ölüm haberini alan yakınları hastane önünde sinir krizleri geçirdi.

Evinin önünde bıçaklanan balerin Ceren Özdemir hayatını kaybetti
Ceren Özdemir

BAŞHEKİM AÇIKLAMA YAPTI

Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hakan Timur, saat 19:50 sıralarında Ceren Özdemir'in yaralı olarak hastanelerine geldiğini belirterek "Göğsünde ve karnında kesici ve delici alet yaralanması vardı. Acil serviste gerekli müdahaleyi yaptık. Ameliyathaneye alındı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kızımızı kurtaramadık. Üzgünüz" dedi.

GÜVENLİK KAMERALARI İNCELENİYOR

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Ekipler, saldırganın kimliğini belirlemeye çalışıyor.

Evinin önünde bıçaklanan balerin Ceren Özdemir hayatını kaybetti
Evinin önünde bıçaklanan balerin Ceren Özdemir hayatını kaybetti
Evinin önünde bıçaklanan balerin Ceren Özdemir hayatını kaybetti
Evinin önünde bıçaklanan balerin Ceren Özdemir hayatını kaybetti


Evinin önünde bıçaklanan balerin Ceren Özdemir hayatını kaybetti
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Evinin önünde bıçaklanan balerin Ceren Özdemir hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (94)

  • Doğrucu: Örtünün bacılarım örtünün bu sizin için daha hayırlıdır şu an ALLAH ın emrine uysaydı bu kızcağız o saldırganın bu kızın güzelliğinden haberi bile olmayacaktı belliki takıntılısı.. Yobazlık olarak görmeyin Rabbimiz bir emir verdiyse o bizim için daha hayırlıdır. 37 19 Yanıtla Göksu kahraman : Allahın emriyle ne alakası var sizin gibi düşüncesiz gerici insanlar yüzünden bu ülke ç bu hale geldi ailesinin sevdiklerinin ne hale geldiğini düşünmeyip birde gelip böyle yorum yapıyorsunuz size yazıklar olsun umarım açıkta olsalar kapalı da olsalar hiçbir sevdiğinize zarar gelmez önce o kötü kalbinizi iyileştirmeye bakın 17 3 Yunus: Suçlu kızmı, yoksa Allah ın verdiği canı alanmı 14 1 Allahin isine karismaya devam edin siz : normalde hic okumam yorumlari ama dayanamadim bu sefer sen kimsin ki örtununce hayirlisi olacagini belirliyorsun hahahahaha matraksiniz gercekten bir de utanmadan yobazlik olarak görmeyin yazmissiniz hahahaahah allah herkese akil fikir dusunme yetisini vermis tamam ama birakin insanlar karar versin sen ve senin gibiler sadece bu dinin figuranlarisiniz bu begenen 19 kisinin kafasini ayrica yasamak isterdim bir de okumadan bilmeden ordan burdan duyma laflarla emir demesi ayri trajikomik 7 8 .: O zaman evden'de çıkmayın. Bu işin sonu nereye gidecek? 12 0 Koray : Rabbin o katile git öldür diye emir mi verdi? O emri mi uyguladı? 7 1
  • Hatip : Öbür tarafta yanmaz inşallah 3 36 Yanıtla EĞİTİMCİ: Kul hakkı yiyenler yanacak o kızcağız niye yansın. 17 0 sende : Umarım sende 6 0
  • ...: Cinayet haberine bile dini karıştırıp yorum yapanlar sizin dininizde Allah rahmet etsin demek yokmu önce bir aynaya bakin bakalım hanginiz dini vecibelerini tam yapiyor. Din vitrinle değil hani o vücudunuzdaki kalple beyinle oluyor 35 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement