Evkur Yeni Malatyaspor, Doria ile Anlaşmaya Vardı - Son Dakika
Spor

Evkur Yeni Malatyaspor, Doria ile Anlaşmaya Vardı

Evkur Yeni Malatyaspor, Doria ile Anlaşmaya Vardı

Transfer çalışmalarını sürdüren Evkur Yeni Malatyaspor, bir dönem Galatasaray'ın da istediği Doria ile prensip anlaşmasına vardı.

24.01.2018 14:22  Güncelleme: 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Transfer çalışmalarını sürdüren Evkur Yeni Malatyaspor, Medipol Başakşehir'den Hakan Özmert ve Marsilya'nın 23 yaşındaki stoperi Doria ile prensip anlaşmasına vardı. Hakan Özmert'le Antalyaspor'un da anlaşmaya vardığı iddiaları gündemde.

Teknik Direktör Erol Bulut'un 'transferde geç kaldık' açıklaması üzerine harekete geçen sarı-kırmızılı yönetim, Medipol Başakşehir'in başarılı orta saha oyuncusu Hakan Özmert ve Fransa 1. Lig takımlarından Marsilya'nın defans oyuncusu Matheus Doria ile yaptığı görüşmeden olumlu sonuç aldı.

MENAJERİYLE ANLAŞMAYA VARDILAR

Hakan Özmert için başka kulüplerin de devreye girmesiyle pazarlığı kızıştıran Malatya ekibi, tecrübeli oyuncunun menajeriyle anlaşmaya vardı. Bu futbolcu için gün içinde Antalyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu da anlaşmaya varıldığı yönünde açıklamada bulundu.

İMZA İÇİN YOLA ÇIKTI

Sarı-kırmızılı kulübün transferde görüşme halinde olduğu bir diğer isim olan Brezilyalı Matheus Doria ile ise kiralama yöntemiyle anlaşma sağlandığı, defans oyuncusunun sözleşme imzalamak için İstanbul'a geleceği bildirildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Evkur Yeni Malatyaspor, Doria ile Anlaşmaya Vardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement