Evlat katili başkomiserden kan donduran ifade: Kurtulsun diye öldürdüm - Son Dakika
Güncel

Evlat katili başkomiserden kan donduran ifade: Kurtulsun diye öldürdüm

Fatih'te oturduğu evde bipolar bozukluğu olan kızını öldüren emekli başkomiser Kemal A' nın kızını neden öldürdüğü ile ilgili ifadesi ortaya çıktı. Babanın ifadesinde, 'Kurtulsun diye yaptım' dediği öğrenildi.

24.11.2019 19:26  Güncelleme: 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fatih'te sabah saatlerinde yaşanan kan dondurucu cinayet ile ilgili bir detay daha ortaya çıktı.

Sabah saatlerinde yaşanan elim olayda 40 yaşındaki bipolar bozukluğu olan kızı Nihal A.'yı öldüren emekli başkomiser baba Kemal A.'nın emniyetteki ifadesine ulaşıldı. Baba Kemal A.'nın ifadesinde savunma olarak 'Kurtulsun diye yaptım' dediği öğrenildi.

Evlat katili başkomiserden kan donduran ifade: Kurtulsun diye öldürdüm

Evlat katili babanın emniyetteki işlemleri sürüyor. Fatih'te bir emekli başkomiser, bipolar bozukluğu olduğu öğrenilen kızını dün kendi evinde silahla vurdu. Olayda ağır şekilde yaralanarak hastaneye kaldırılan 40 yaşındaki Nihal A. kurtarılamadı.

KIZINI VURDU, KENDİNİ İHBAR ETTİ

Olay, Fatih Dülgeroğlu Sokak'ta saat 10.30 sularında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; emekli başkomiser Kemal A., beraber yaşadığı ve bipolar bozukluğu olan kızı Nihal A.'yı (40) bilinmeyen bir sebeple tabancasıyla vurdu. Kızını başından vuran baba Kemal A. polisi arayarak kendini ihbar etti. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Olayda ağır şekilde yaralanan Nihal A. ambulansla Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Nihal A. kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olay yerinde silahıyla polislere teslim olan baba Kemal A. gözaltına alınırken, olay yeri inceleme ekipleri evde incelemelerde bulundu.

10 YAŞINDAN BERİ TEDAVİ GÖRÜYORDU

Öte yandan, olayda hayatını kaybeden Nihal A.'nın 10 yaşından itibaren rahatsızlığından dolayı tedavi gördüğü, yaklaşık 1 ay önce de Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde yattığı öğrenildi.

Evlat katili başkomiserden kan donduran ifade: Kurtulsun diye öldürdüm

BİPOLAR BOZUKLUK NEDİR?

Bipolar bozukluk, "maniden depresyona kadar uzanan ruh halindeki aşırı değişiklikler" olarak tanımlanır. Önceleri Manik depresif bozukluk veya manik depresyon adıyla bilinen, öz Türkçesi iki uçlu duygulanım bozukluğu olan, bipolar afektif bozukluk, riskli davranışlar nedeniyle ilişkilere ve kariyere zarar veren, tedavi edilmediği zaman intihara bile yol açan ciddi ruhsal bir hastalıktır.

Bipolar bozukluk nedir, sorusuna cevap olarak iki uçlu duygudurum bozukluğu yani çift ruh hali değişimi şeklinde cevap verilebilmesi mümkündür.

Diğer adıyla manik depresif bozukluk olarak ta bilinir.

Hasta olmayan insanların ruh hallerinde ani iniş çıkışlar gözlemlenemez fakat bipolar bozukluk hastalarının ruh hallerinde gündelik hayatı çok etkileyecek şekilde iniş çıkışlar, değişimler olduğu gözlemlenebilir.

Bipolar bozuklukta önce mani dönem daha sonra depresyon dönemi belirtileri ortaya çıkar.

Evlat katili başkomiserden kan donduran ifade: Kurtulsun diye öldürdüm
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Evlat katili başkomiserden kan donduran ifade: Kurtulsun diye öldürdüm - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (21)

  • Ufuk : Kendinide vuraydın ya madem korkak 7 43 Yanıtla
  • Cenk: 3 çocuk yapanlar pişman olacaksınız 14 30 Yanıtla Arif: Sen tek çocuksun belliki kafa gitmiş 15 11 Denk: 5 olsun o zaman seni mi kıracaz 11 2 Aferin ..aferin ..: Tam tespit kral adam 9 2
  • rıza: yazıklar olun birde kom sermiş nasıl elin gidiyor evladını öldürmeye en ağır cezanın verilmesi lazım Allah seni bildiği gibi yapsın 8 8 Yanıtla
  • rojhat avaşin: ALLAH ın verdiği canı ALLAH tan başka kimse ALLAMAZ 14 1 Yanıtla Yani: Katili tanıyorsun 1 0
  • Hanedan: Belkide kendinden sonra bakcak kimse yoktur ondan yapmistir 15 0 Yanıtla
  • Hakan : Babayı anlıyorum dünyanın en zor hastalığı kimse bol keseden atmasın tedavisi yoktur 14 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement