Evlendirme Dairesinde "Sevgililer Günü" Yoğunluğu - Son Dakika
Güncel

Evlendirme Dairesinde "Sevgililer Günü" Yoğunluğu

Şanlıurfa'da 49 çift "Sevgililer Günü"nde nikah kıydırdı.

14.02.2016 13:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da 49 çift "Sevgililer Günü"nde nikah kıydırdı.

Dünya evine Sevgililer Günü'nde girmek isteyen çiftler, Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Evlendirme Dairesine başvurdu. Talepleri kabul eden evlendirme dairesinin, hafta sonu olmasına karşın memurlarına mesai yaptırmasıyla, 49 nikah kıyıldı.

Özel bir günde evlenmenin sevincini yaşayan çiftlerin mutlulukları yüzlerine yansıdı. Nikah şahidi bulamayan bazı çiftlerin ise birbirlerine şahitlik yapmaları dikkati çekti.

Evlendirme dairesine gelerek çiftleri ziyaret eden Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol da iki çiftin nikahını kıyarak aile cüzdanlarını verdi. Başkan Demirkol, gazetecilere yaptığı açıklamada, toplum içinde herkesin birbirine sevgi göstermesinin önemini belirtti.

Sevginin bir güne sığdırılmaması gerektiğini kaydeden Demirkol, Sevgililer Günü dolayısıyla çiftlerin ve ailelerin yoğun isteği üzerine mesai yaptıklarını belirterek, "Bu gün için bize müracaat eden bütün çiftlerimizin taleplerini karşıladık. Çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum" diye konuştu.

Damatlardan Cemal Polat birbirini sevenlerin beklemeden evlenmesini önererek, "Çok mutluyuz. Her tarih önemlidir ama bu gün daha önemli" ifadelerini kullanırken, gelin Nurgül Polat da 14 Şubat'ta evlenmenin güzel bir duygu olduğunu dile getirdi.

Sedat Daylan, eşinin isteği üzerine Sevgililer Günü'nde nikah kıydıklarını belirtirken, Mekiye Daylan da herkesin Sevgililer Günü'nü kutlayarak, böyle özel bir günde evlenmenin kendisini çok sevindirdiğini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Evlendirme Dairesinde 'Sevgililer Günü' Yoğunluğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement