Evlenecek Çiftlere Tatil Hediyesi - Son Dakika
Yerel

Evlenecek Çiftlere Tatil Hediyesi

Evlenecek Çiftlere Tatil Hediyesi

Kırşehir'de Bir Mücevher Mağazası Tarafından Başlatılan Kampanyada, Alışveriş Yapan Gelin ve Damat, Antalya'da Bir Hafta Ücretsiz Tatile Gönderiliyor.

04.06.2008 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırşehir'de bir mücevher mağazası tarafından başlatılan kampanyada, alışveriş yapan gelin ve damat, Antalya'da bir hafta ücretsiz tatile gönderiliyor.

Kırşehir'de yeni açılan Aydın Durukan Mücevherat Mağazası Sahibi Ahmet Durukan, kendisinden alışveriş yapan evli çiftleri, Antalya'da bir hafta ücretsiz tatile göndereceğini söyledi. Düğün alışverişini kendisinden yapan gelin ve damadın her şey dahil bir hafta tatile göndereceğini söyleyen Durukan, "Evlenecek çiftler zaten düğün alışverişi yapmak zorunda. Düğün alışverişini bizim mağazamızda yapan tüm evli çiftleri bir hafta Antalya'da her şey dahil tatile göndermeye söz veriyoruz. Evli çiftlerin balayı ve tatil hediyesi bizden" dedi.

Kampanyaya şimdiden büyük ilgi olduğunu ve evlenecek çiftlerin rezervasyon dahi yaptırdığını söyleyen Durukan, yeni açılan mağazalarında 20 bin çeşit ürün olduğunu ve indirimli satışların devam ettiğini kaydetti.

(AD-SE-Y) 04.06.2008 17:21 TSİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Evlenecek Çiftlere Tatil Hediyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement