Evlenmeyi Kabul Etmeyen Sevgilisini, Ardından Kendini Bıçakladı - Son Dakika
Güncel

Evlenmeyi Kabul Etmeyen Sevgilisini, Ardından Kendini Bıçakladı

Evlenmeyi Kabul Etmeyen Sevgilisini, Ardından Kendini Bıçakladı

– Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde tekstil işçisi 35 yaşındaki Ayhan Subaşı, evlilik teklifini kabul etmeyen iş arkadaşı ve sevgilisi 27 yaşındaki Ayşe Serttaş'ı göğüs ve kasığından bıçakladıktan sonra, aynı bıçağı kendi karnına sapladı.

09.01.2012 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde tekstil işçisi 35 yaşındaki Ayhan Subaşı, evlilik teklifini kabul etmeyen iş arkadaşı ve sevgilisi 27 yaşındaki Ayşe Serttaş'ı göğüs ve kasığından bıçakladıktan sonra, aynı bıçağı kendi karnına sapladı. Yaralanan iki sevgili ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Bir tekstil fabrikasında çalışan Ayhan Subaşı ile aynı fabrikada çalışan Ayşe Serttaş 5 ay önce arkadaş oldu. görüşmeyi sürdüren Subaşı ve Serttaş'ın aralarında duygusal ilişki başladı. Bunun üzerine Ayhan Subaşı, kız arkadaşına evlenme teklifinde bulunmak için bugün sabah, Ayşe Serttaş'ın annesi Fatma Serttaş ile birlikte yaşadığı Yeşiltepe Mahallesi Şehit İrfan Özgür Caddesi üzerindeki evlerine gitti.

Anne Fatma Serttaş'ın yan odada olduğu sırada Ayhan Subaşı, sevgilisi Ayşe Serttaş'a "Seni çok seviyorum benimle evlenmeni istiyorum" dedi. Ancak Ayşe Serttaş teklifi kabul etmedi ve ilişkiyi bitirmek istediğini söyledi. Bunun üzerine ikili tartışmaya başladı.

SEHPA ÜZERİNDEKİ BIÇAĞI ALDI

Tartışmanın büyümesi üzerine üzerine Ayhan Subaşı, iddiaya göre sehpa üzerinde bulunan meyve bıçağını alarak Ayşe Serttaş'ı göğsünden ve kasığından, kendisini de karnından bıçakladı. Çığlık seslerini duyan anne yan odaya geldiğinde kızı ve sevgilisini yerde kanlar içinde gördü. Annenin haber vermesiyle kısa sürede polis ve sağlık ekipleri geldi.

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından iki sevgili ambulansla Çorlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Durumları ciddiyetini koruyan Ayhan Subaşı ve Ayşe Serttaş tedavi altına alınırken, polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. - Tekirdağ/ Çorlu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Evlenmeyi Kabul Etmeyen Sevgilisini, Ardından Kendini Bıçakladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement