Evlerde Kaçak Yoğurt Yapanlar Denetlendi - Son Dakika
Yaşam

Evlerde Kaçak Yoğurt Yapanlar Denetlendi

Evlerde Kaçak Yoğurt Yapanlar Denetlendi

Kilis Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri evlerde kaçak yoğurt üreten kişilere karşı denetim yapılarak yoğurtlara el konuldu.

11.10.2018 11:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kilis Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri evlerde kaçak yoğurt üreten kişilere karşı denetim yapılarak yoğurtlara el konuldu.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri denetimlerine hız kesmeden devam ediyor. Evlerde kaçak yoğurt yapanlar tespit edilerek Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından imal edilen yoğurtlara el konularak imha edildi.

Kilis Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin denetimlerinin sıklaşarak devam ettiği, operasyonlar ile denetimlerin devam edeceği bildirildi. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Evlerde Kaçak Yoğurt Yapanlar Denetlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gebze'de Elektrikli Battaniye Yangını: Yatak Odası Küle Döndü
    00:11 Gebze'de Elektrikli Battaniye Yangını: Yatak Odası Küle Döndü

    Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir binanın 6. katında elektrikli battaniyeden çıkan yangın, yatak odasını kullanılamaz hale getirdi. Bina sakinleri itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı ve herhangi bir yaralanma olmadı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Ordu'nun Altınordu ilçesinde çıkan yangında 5 kişi dumandan etkilendi
    00:08 Ordu'nun Altınordu ilçesinde çıkan yangında 5 kişi dumandan etkilendi

    Ordu'nun Altınordu ilçesinde bir binanın zemin katında çıkan yangın sonucu, itfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangında, üst katlardaki evlerde mahsur kalan 13 kişi kurtarıldı. Kurtarılan vatandaşlardan 5'i dumandan etkilendi ve hastanelere kaldırıldı.

  • Adana'da pikap ile otomobil çarpıştı: 1 kişi ağır yaralandı
    23:59 Adana'da pikap ile otomobil çarpıştı: 1 kişi ağır yaralandı

    Adana'nın Kozan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Nuh S. yönetimindeki pikap ile Eyüp Ç. idaresindeki otomobil çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü ağır yaralandı ve itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarıldı. Yaralı, ambulansla Kozan Devlet Hastanesine kaldırıldı.

  • Ordu'da 3 Katlı Binada Yangın: 13 Kişi Tahliye Edildi
    23:55 Ordu'da 3 Katlı Binada Yangın: 13 Kişi Tahliye Edildi

    Ordu'nun Altınordu ilçesinde bulunan 3 katlı bir binanın zemin katında çıkan yangın sonucunda 13 kişi tahliye edildi. Yangın nedeniyle dumandan etkilenen 5 kişi ise hastaneye kaldırıldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı ve polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.


Advertisement