Evlerinde ölü bulunan anne ve oğlu, "Bomba var" notu bırakıp intihar etmişler - Son Dakika
3. Sayfa

Evlerinde ölü bulunan anne ve oğlu, "Bomba var" notu bırakıp intihar etmişler

Beylikdüzü'nde bir evde kötü kokular üzerine harekete geçen ekipler, anne ve oğlunun cesedini buldu. Cansız bedenlerin bulunduğu odanın kapısında, "Bomba düzeneği var yaklaşmayın" notu bulundu. İncelemelerde evde herhangi bir bomba bulunmazken, anne ve oğlunun silahla intihar ettiği belirlendi.

21.06.2021 11:32  Güncelleme: 12:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yakuplu Mahallesi Hürriyet Bulvarı'nda 3 katlı binanın 2. katında oturan anne Münevver Ertem (60) ile oğlu Ertan Ertem'in (40) yaşadıkları evden koku gelmesi üzerine komşular durumu polise bildirdi.

CANSIZ BEDENLERİ EVDE BULUNDU

Olay yerine gelerek çilingir yardımıyla içeri giren ekipler, anne ve oğlunu iki ayrı odada silahla vurulmuş halde buldu. Polis ekiplerinin olay yeri incelemesinin ardından cenazeler, Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Yapılan ilk incelemede, olayın intihar olduğu belirlendi.

"BOMBA VAR" NOTU BIRAKMIŞLAR

Öte yandan, cesetlerin bulunduğu odaların kapısında, üzerinde "Dikkat içeri girmeyin bomba var." yazılı bir kağıt bulundu. Bunun üzerine olay yerine bomba imha ekibi sevk edildi. Ertan Ertem'in ise bilgisayarın ana kartını söküp bomba düzeneği şeklinde üzerine bağladığı öğrenildi.

İNTİHAR ETMİŞLER

Münevver Ertem'in eşinden ayrı yaşadığı ve maddi sıkıntı çektiği öğrenildi. Yapılan incelemelerde anne ve oğlunun silahla intihar ettiği ortaya çıktı. Ekipler önce Münevver Ertem'in silahla intihar ettiğini, ardından da Ertan Ertem'in başka bir odada ikinci bir silahla yaşamına son verdiğini belirledi.

Evlerinde ölü bulunan anne ve oğlu, "Bomba var" notu bırakıp intihar etmişler
Kaynak: AA

Son Dakika 3. Sayfa Evlerinde ölü bulunan anne ve oğlu, 'Bomba var' notu bırakıp intihar etmişler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Ali Kublay: Her odada bir silah ama maddi sıkıntı var enteresan 9 4 Yanıtla
  • Hasan Huseyin: ayrı ayrı intihar ne demek yaaa ne alaka.. bana cinayet gibi geldi.. 7 0 Yanıtla

Advertisement