Evinden cephanelik çıkan şahıs, "Koleksiyon yapıyorum" diyerek serbest kaldı - Son Dakika
3.Sayfa

Evinden cephanelik çıkan şahıs, "Koleksiyon yapıyorum" diyerek serbest kaldı

Samsun'un Bafra ilçesinde kendisine ait 2 evde yapılan aramada cephanelik çıkan şahıs, koleksiyon yaptığını söyleyerek adlı kontrol kaydıyla serbest kaldı.

01.07.2020 15:45  Güncelleme: 11:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ve Asayiş Büro Amirliği ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar sonucunda Kanlıgüney Mahallesi ve Mevlana Mahallesi'nde B.O.'ya (43) ait evlere yaptığı baskında 8 adet ruhsatsız tüfek, 5 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet kuru sıkı tabanca, 81 adet mermi ve 66 adet dolu av fişeği ele geçirilmişti.

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST KALDI

Olayla ilgili gözaltına alınan B.O., sevk edildiği Bafra Adliyesinde adli kontrol kaydıyla serbest kaldı. Şahıs, ifadesinde koleksiyon yaptığını söyledi.

Evinden cephanelik çıkan şahıs, "Koleksiyon yapıyorum" diyerek serbest kaldı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Evinden cephanelik çıkan şahıs, 'Koleksiyon yapıyorum' diyerek serbest kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • Adalet : Ne güzel adalet be koleksiyon yapıyorum. Cephanelik.kullaniciyim uyusturucu alışkanlık oldu.gasp..cinayet suç yok zavallı birileri BIR ekmek alır VURUN ABALIYA çürü ceza evinde çürü demekki hakim.savcilar kanunu cokiyi biliyor.! Neguzel ADALET. 3 0 Yanıtla
  • Koleksiyoner: Uyuşturucu koleksiyonu yapanı da serbest bırakıyomusunuz 2 0 Yanıtla
  • Koyunların sessizliği: Ne güzel memleket,yarın öbür gün bir yakının silahla vurulduğunda bu nasıl adalet dersiniz,bu durumu savunan arkadaslar. 0 1 Yanıtla
  • Birisi: La olm gidin o zaman Ülkemden ne çok kanun biliyorsunuz? Neden avukat veya savcı hakim olmadınız? 0 1 Yanıtla
  • MU-AY : NE. MUTLU. TÜRKÜM. DİYENE. GURURLUYUMDA. yurd dışında. yaşadığım. içinde. çok. şanslıyım. TR’dekilere. ALLAH. sabır ve. kolaylıklar. versin 1 0 Yanıtla
  • X: Bafraysa bırakılır aaaabi 3 bin yıl hapis cezası alanı bile bırakmadılarmı... 0 0 Yanıtla
  • Adem: Ruhsatli silahi olanlara kanunen verilen yillik 200 mermi hakkı 1000 mermiye cikarildi. Bu mermiyi alan vatandas ne yapacak ya birilerine satacak. Yada dugunde dernekte asker ugurlamasinda havaya atacak tabi kimseyi vurmazsa. Bence bu konudayanlis yapildi. Bir insan 1000 mermiyle ne yapar ne luzumu var. 0 0 Yanıtla
  • mantıklı: adem bey 1000 mermi veriyor diye hepsini alacaksın diye zorlamıyor isteyen 100 mermi alır isteyen 500, 200 mermi sınırlaması varken polisler askerler satıyordu vatandaşa tüketemediği mermiyi. en azından şimdi yasal yolla alınıyor. 0 0 Yanıtla
  • kara: günedoğuda olsa örgüte yardım yataklıktan mühebbet yerdi 0 0 Yanıtla
  • Bafralı : Silahla işlenmiş bir suç yoksa neden ceza evine atılsın ? Burda çok bilmişler var ya onlara soruyorum silahın ruhsatı olmadığı için para cezası alır üzerinde taşımadığı için tutuklanma gibi bir durum söz konusu olamaz 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Odun keserken 2 ayağını ve elini kesti
    20:12 Odun keserken 2 ayağını ve elini kesti

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir kişi spiralle odun keserken iki ayağını ve elini kesti. Olayın meydana geldiği evde kanlar içinde kalan genç, ailesinin yardımıyla hastaneye kaldırıldı. Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Sason Çayı'na uçan araçta mahsur kaldılar, iş makineleriyle kurtarıldılar
    20:12 Sason Çayı'na uçan araçta mahsur kaldılar, iş makineleriyle kurtarıldılar

    Batman'da Sason Çayı'na uçarak 400 metre sürüklendikten sonra kayalıkların üzerinde asılı kalan hafif ticari araçta mahsur kalan 2 kişi yoğun çalışmaların ardından kurtarıldı.

  • Kontrolden çıkan otomobil Büyükçekmece Gölü'ne düştü: 1 yaralı
    20:11 Kontrolden çıkan otomobil Büyükçekmece Gölü'ne düştü: 1 yaralı

    İstanbul Büyükçekmece'de seyir halinde olan otomobil, kontrolden çıkarak göle düştü. Sürücü yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Olay yerinde AFAD, itfaiye ve polis ekiplerinin çalışmaları sürüyor. Aracın içinde başka biri olma ihtimali üzerine arama çalışmaları devam ediyor.

  • Horoz dövüşüne polis baskını: 29 adet horoz eli geçirildi, 50 kişiye işlem yapıldı
    20:08 Horoz dövüşüne polis baskını: 29 adet horoz eli geçirildi, 50 kişiye işlem yapıldı

    Antalya'nın Alanya ilçesinde metruk bir binada horoz dövüştürülüp kumar oynandığı ihbarı üzerine polis baskını düzenlendi. Baskında 29 horoz muhafaza altına alınırken, 53 kişiye işlem yapıldı. Kumar oynayanlara idari yaptırım cezası uygulanırken, uyuşturucu kullanmak suçundan hapis cezası bulunan bir kişi tutuklandı. Ayrıca, horoz dövüştüren ve hayvanları koruma kanununa muhalefet eden kişilere adli işlem yapıldı.

  • Silivri'de Kahvehaneye Saldırı: Güvenlik Kamerasına Yansıdı
    20:05 Silivri'de Kahvehaneye Saldırı: Güvenlik Kamerasına Yansıdı

    İstanbul Silivri'de aralarında husumet bulunan bir kişi, kahvehaneye av tüfeği ile saldırı gerçekleştirdi. Saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı. Şüpheli jandarma tarafından yakalandı ve ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

  • Karaman'da trafik polisinin dikkati olası kazayı önledi, Bakan Yerlikaya teşekkür etti
    19:59 Karaman'da trafik polisinin dikkati olası kazayı önledi, Bakan Yerlikaya teşekkür etti

    Karaman'da uygulama noktasına yaklaşan dolmuşun şoförünün rahatsızlandığını ve aracın geri gittiğini fark eden polis memuru, arkadan gelen sürücüleri uyararak olası kazayı önledi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya o anları paylaşarak, polis memuruna teşekkür etti.

  • İzmir Büyükşehir Belediyesi Yeni Dönem İlk Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
    19:57 İzmir Büyükşehir Belediyesi Yeni Dönem İlk Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

    İzmir Büyükşehir Belediyesi yeni dönem ilk meclis toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay başkanlığında yapıldı. Toplantıda meclis başkanvekillerinin belirlenmesi ve gündem maddelerinin oylanması gerçekleştirildi. Ayrıca Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı'nın yeniden kurulmasına ilişkin önerge kabul edildi.

  • İzmir'de öz kardeşini öldüren şüpheli Sırbistan'da yakalandı
    19:53 İzmir'de öz kardeşini öldüren şüpheli Sırbistan'da yakalandı

    İzmir'de öz kardeşini öldürdükten sonra Sırbistan'a kaçmak isteyen şahıs, İnterpol'ün devreye girmesiyle Belgrad Nikola Tesla Havalimanı'nda yakalandı. Yakalanan şüpheli, İzmir'den Sırbistan'a giden polis ekipleri tarafından havayolu ile Türkiye'ye getirildi. Şüpheli, sorgusunda suçunu kabul ederek kardeşi ile aralarındaki husumetten dolayı olayı gerçekleştirdiğini ifade etti.

  • İnegöl'de Odun Keserken Kaza: Bir Kişi İki Ayağını ve Elini Kesti
    19:48 İnegöl'de Odun Keserken Kaza: Bir Kişi İki Ayağını ve Elini Kesti

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir kişi, evinin bahçesinde spiralle odun keserken bir anlık dikkatsizlik sonucu iki ayağını ve elini kesti. Yaralı genç, ailesinin yardımıyla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

  • İstanbul Büyükçekmece'de Otomobil Göle Düştü: Sürücü Yaralandı
    19:48 İstanbul Büyükçekmece'de Otomobil Göle Düştü: Sürücü Yaralandı

    İstanbul Büyükçekmece'de seyir halinde olan bir otomobil, kontrolden çıkarak yol kenarındaki göle düştü. Kazada sürücü yaralandı ve olay yerinde AFAD, itfaiye ve polis ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Yaralı sürücü hastaneye kaldırıldı ve araçta başka biri olma ihtimali üzerine arama çalışmaları devam ediyor.


Advertisement