Evlerinin Duvarlarını 15 Temmuz Şehitlerinin Fotoğraflarıyla Donattılar - Son Dakika
Güncel

Evlerinin Duvarlarını 15 Temmuz Şehitlerinin Fotoğraflarıyla Donattılar

Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, babadan kalma evlerini 15 Temmuz şehitlerinin fotoğraflarıyla donatan Şükran ve Hamdi Coşkun çiftini ziyaret etti.

17.07.2017 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, babadan kalma evlerini 15 Temmuz şehitlerinin fotoğraflarıyla donatan Şükran ve Hamdi Coşkun çiftini ziyaret etti.

Evin odalarında, Fatih Sultan Mehmet döneminden başlayarak tarihi olaylara yer veren Şükran ve Hamdi Coşkun, ayrıca 15 Temmuz darbe girişimi sırasında canlarını veren şehitlerin ve terör şehitlerinin fotoğraflarının yanı sıra şair Mehmet Akif Ersoy'un birlik ve beraberliği anlatan şiirlerine yer veriyor.

Hamdi ve Şükran Coşkun çiftini tebrik eden Vali Coşkun, "Hazırlamış olduğunuz bu mekanda kısa bir tarih turu atma fırsatı bulduk. Tarih bilincinin oluşması için büyük bir katkı sunmuşsunuz. Sizi tebrik ediyorum. Gençlerimizin ve çocuklarımızın buradan oldukça istifade edeceklerine inanıyorum." dedi.

Şükran Coşkun ise bir tarih kitabını evin duvarlarına sığdırdıklarını belirtti.

Coşkun, 1453'ten bu yana olup biten tarihi olaylar, 15 Temmuz'da canlarını veren şehitler ve terör şehitlerinin fotoğraflarının ve darbe girişimiyle ilgili bilgilerin duvarlarda yer aldığını ifade etti.

Ziyaret sonunda Şükran Coşkun, Vali Ömer Faruk Coşkun'a Türk bayrağı üzerinde şehitlerin fotoğraflarının bulunduğu kupa, şapka ve tişört hediye etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Evlerinin Duvarlarını 15 Temmuz Şehitlerinin Fotoğraflarıyla Donattılar - Son Dakika


Advertisement