"Evliliğe Fazlasıyla Uyumluymuşum" - Son Dakika
Magazin

"Evliliğe Fazlasıyla Uyumluymuşum"

"Evliliğe Fazlasıyla Uyumluymuşum"

Ekranların güzel yüzü Aslı Enver, kendisi gibi oyuncu olan Birkan Sokullu ile çok mutlu bir evliliği olduğunu söylüyor.

13.12.2012 06:03  Güncelleme: 09:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

En son 'Suskunlar' dizisinde rol alan güzel oyuncu Aslı Enver; aklı ve doğallığıyla, tanıdıkça daha da güzelleşen insanlardan... Hem işi, hem de evliliğiyle yakaladığı huzuru içine sığdıramayan Enver'in yeni yıl dileği ise küçük, sade ama kapsamlı; mutlu, mutlu, mutlu olmak! Güzel oyuncu All dergisinden Ece Bildiren'in sorularını yanıtladı...

"ÇOK UTANGAÇ BİR TİPİM"

Küçükken sorduklarında büyüyünce ne olacağınızı söylüyordunuz?

Geçenlerde kız kardeşim biz çocukken Londra'da çekilmiş bir video bulmuş. Yaşlı bir tanıdığımızın yanında oturuyorum. Bana "Büyüyünce ne olmak istiyorsun?" diye soruyor. Ben de "Bilmiyorum" diyorum. O da "Bence sen oyuncu ol" diyor. O videoyu görünce "Acaba aklıma o amca mı soktu?" diye düşündüm. Ben o zamana kadar müzikle ilgiliydim. Şarkı falan söylüyordum.

Hiç dizilerinizde ya da canlı yayınlarda şarkı söylediniz mi?

'Kavak Yelleri'nde bir kere söyledim ama programda hayatta yapamam, zaten utangaç bir tipim. Çok zorda kalırsam konu kapansın diye belki yapılır da... Sonuçta bu işin bir eğitimi var. İnsanlar okulunu okuyor. "Ben de söylüyorum" diye ortalığa çıkmanın alemi yok.

"BİRKAN BANA GÜVEN VERİYOR"

Düğününüzün ilk dans şarkısı neydi?

Eric Clapton'dan 'You Look Wonderful Tonight'.

Birkan Sokullu'yla tanıştıktan sonra, bunun sıradan bir tanışma olmadığını ilk nasıl hissettiniz?

Sevgili olduktan üç gün sonra, eve gidip anneme "Bu çocuk bana evlenme teklif etse 'Evet' derim" dedim. "Üç günde ne anladın?" diyeceksiniz ama Birkan'la çok mutlu oldum. Bana çok güven veren biri. Hissediyorsun ve anlıyorsun.

Şimdiye kadar neler sizi şaşırttı evlilikle ilgili?

Fazlasıyla uyumlu çıktım evliliğe. Ben annemle yaşarken "Nasılsa annem var, halleder, yapar, toplar" derdim. Rahattım. O yüzden biriyle aynı evi paylaşmaya uyumlu olduğumu fark edememişim. Şimdi "Eve gideyim, sabah Birkan kahvaltı yapmıştır, tabakları makinaya koyayım. İyi ki dün yemek yapmışım, akşama onu yeriz" gibi benden beklenmedik cümleler kurduğumu fark ediyorum!

"DİLEĞİM AYNIDIR"

Yeni yıl için dileğiniz var mı?

Ben hep aynı şeyi dilerim; "Mutlu olayım, mutlu olayım, mutlu olalım" derim. Yeter zaten; bu dilek sağlık, aşk, her şeyi kapsıyor. Yılbaşı, doğum günü... Dilek dilenen her yerde benim dileğim aynıdır. Arkadaşlarım "Yine çok yaratıcısın" diye dalga geçerler.

"SADE VE DÜZ GİYİNİRİM"

Alışverişle aranız nasıl?

Genellikle alışveriş günümde değilimdir. Ama kimi gün vardır ki poşet poşet alışveriş yapma isteğim olur. Bu da senede bir-iki kereye denk geliyor. Ne alıyorsam, o gün alıyorum zaten.

Nasıl bir stil ve moda anlayışınız var?

Modayı çok takip etmem, daha çok sade ve düz giyinirim. Saçım genelde topludur. Aksesuvar çok kullanırım. Özellikle de şal. Sürekli boynumda bir şal vardır. Bir arkadaşım bana hep, "Aslı o şalı artık boynundan çıkart, insanlar boynunda koca bir yara var sanacak!" diyor. Ama her şeye rağmen şal, kolye gibi boyuna takılan aksesuvarları çok seviyorum.

"BEYAZ TİŞÖRT ÇOK GİYİYORUM"

Gardırobunuzu karıştırsak nelerle karşılaşırız?

Beyaz, bej, koyu bej, orta bej, açık bej gibi benzer renklerde, aynı tip, birbirine benzeyen ürünlerle. Özellikle beyaz tişört çok giyiyorum. Hep birbirine benzer şeyler alıyorum. Yeni aldığım bir ayakkabının evdeki benzerlerinden farkını bir tek ben anlayabiliyorum!

"ÇOCUĞUMU LONDRA'DA DOĞURURUM"

Londra'da doğmuşsunuz; Londra'da çocuk olmakla, İstanbul'da çocuk olmak arasında nasıl farklar var?

Burada mahalle arkadaşlığı var. Orada şanslıysan; aynı sokakta bir-iki çocuğa rastlarsan arkadaş olursun.

İleride kendi çocuğunuz olursa nerede büyütmek istersiniz?

İngiltere'de doğurmak isterim ama orada yetiştirmek istemem. Benim İngiliz pasaportum olduğu için dünyanın her yerine her an seyahat edebiliyorum. Bu lükse çocuğumun da sahip olmasını isterim.

Geleneklere bağlı biri misiniz? Mesela evlenirken kına gecesi yaptınız mı?

Adet yerini bulsun diye bekarlığa veda partisi yaptık. Her şey güzelken birden kafama kırmızı tüller koydular ve bana "Ağla" dediler. Evleniyorum, mutluyum, neden ağlayayım? "Ağla" deyince hop diye de oturup ağlayamam. Ki böyle bir yeteneğim de var aslında!

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 'Evliliğe Fazlasıyla Uyumluymuşum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement