Evlilik Vaadiyle Bir Aileyi Kandıran Kadının Cinsel Organından Uyuşturucu Çıktı - Son Dakika
3.Sayfa

Evlilik Vaadiyle Bir Aileyi Kandıran Kadının Cinsel Organından Uyuşturucu Çıktı

Muğla'da evlenme vaadiyle kandırdığı erkek ve ailesini dolandırmaya çalışan kadın gözaltına alınmadan önce polis tarafından hastaneye götürüldü. Burada yapılan kontrollerde kadının cinsel organından alüminyum folyoya sarılı uyuşturucu çıktı.

08.09.2018 02:08  Güncelleme: 09:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Yatağan ilçesinde, İ.K. (36) ile evlenmeyi kabul ettiğini söyleyerek ailesini dolandırmaya çalışan ve polis tarafından yakalanan G.B.'nin (25), vajinasından alüminyum folyoya sarılı uyuşturucu madde çıktı.

AİLEDEN PARA VE ALTIN İSTEDİ

Olay, Yatağan ilçesinde meydana geldi. Kavaklıdere ilçesinde yaşayan İ.K. evlenmek istediğini Milas ilçesindeki yakınlarına söyledi. Bunun üzerine aile Kahramanmaraş'ta yaşayan G.B.'yi oğulları İ.K. ile tanıştırmak için Kahramanmaraş'a gitti. Tanışmanın ardından G.B aileyle birlikte Muğla'ya geldi. İ.K. ile evlenmeyi kabul ettiğini söyleyen G.B., aileden aldığı paranın yanı sıra altın da istedi.

Evlilik Vaadiyle Bir Aileyi Kandıran Kadının Cinsel Organından Uyuşturucu Çıktı

POLİS ŞÜPHELENİNCE GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Ailenin altını nikahtan sonra alacağını belirtmesi üzerine taraflar tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından G.B. Kahramanmaraş'a dönmek istediğini söyledi. Bunun üzerine dolandırıldıklarından şüphelenen İ.K, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen polis, Kahramanmaraş'a gitmek üzere Yatağan Otogarı'na gelen G.B.'yi kıskıvrak yakaladı. İfadesi alınmak üzere emniyete götürülen G.B.'nin yapılan üst aramasında ailenin verdiği paranın bir kısmı ele geçirildi. Polis, G.B.'nin şüpheli hareketleri üzerine savcıdan aldıkları talimat üzerine şüpheliyi Yatağan Devlet Hastanesi'ne götürerek genital bölgesinin kontrol edilmesini sağladı. Yapılan kontrolde G.B.'nin vajinası içerisinde alüminyum folyoya sarılı uyuşturucu madde ele geçirildi. G.B. hastanedeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından tekrar emniyete götürüldü. Soruşturma sürüyor.

Evlilik Vaadiyle Bir Aileyi Kandıran Kadının Cinsel Organından Uyuşturucu Çıktı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Evlilik Vaadiyle Bir Aileyi Kandıran Kadının Cinsel Organından Uyuşturucu Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • MAHMUT HOCA: ÜLKE 15 YILDA NERDEN NEREYE GELDİ ORTALIK HIRSIZDAN KATİLDEN DOLANDIRICIDAN GEÇİLMEZ OLDU CAYDIRICI CEZALAR OLSA ASLA BUNLAR BU KADAR RAHAT OLMAZDI 7 0 Yanıtla
  • alican: paraya tapan,para için haysiyetini satan bu asil ırk ne kadar ulu imiş,ne kadar yüce bir ırkmış ki para için yapamayacağı yoktur. 5 1 Yanıtla
  • REMZİYE: kurtulduklarına şükür etsinler 2 0 Yanıtla
  • Garamanlı: Demek oraya zulalamış .... Gaci tek güvendiği yere şaklamış ne var bunda..... 1 0 Yanıtla
  • cimşit :): vay arkadaş alüminyumfolyo ya içerde açilsaydı nolacakatı gircik yapan adam kafayı bulurdu :)))) 1 0 Yanıtla
  • sokaksairi: nasıl Becerdin Anassını satayım 1 0 Yanıtla
  • Javic : Af buyurun dikkatimi çekti.. Bu evlilik vaadiyle dolandırıcılık yapanlar neden Kahramanmaraş da çok fazla? Ya şebeke yada belirli aileler bu işi meslek edinmiş.. Bu kaçıncı.. Hep Maraş.. 1 0 Yanıtla
  • kadınlar azmış: pislik kadınlar pisliktir 1 0 Yanıtla
  • IM: ULAN PIS YARATYARATIK BAŞKA SOKACAK YER BULAMADINMI.MILETI ZEHIRLEYEN ASSALIK YARATIK. 0 0 Yanıtla
  • iso: yok daha neler. 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı
    06:09 İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı

    İstanbul Şişli'de bulunan Zorlu Holding binasına kişi veya kişiler tarafından silahla ateş açıldı. Kurşunlar binanın camlarına isabet ederken içeride kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi. Polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişileri arama çalışmalarını sürdürüyor.

  • İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı
    06:06 İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, bitişikteki binaya da sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü ancak tekstil atölyesi kullanılamaz hale geldi ve binada hasar oluştu. Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemedi ve soruşturma başlatıldı.

  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.


Advertisement