İnternette tanıştığı kadına saf duygularla inanan 65 yaşındaki adam binlerce lirasından oldu - Son Dakika
3.Sayfa

İnternette tanıştığı kadına saf duygularla inanan 65 yaşındaki adam binlerce lirasından oldu

Kastamonu'da 65 yaşında bir adam, internetten tanıştığı bir kadın tarafından evlilik vaadiyle kandırılarak, kadının yakınları tarafından dolandırıldı. Kadının akrabası olduğunu söyleyen 2 kişi, 65 yaşındaki adamla buluştu ve evlilik masrafları için 23 bin 500 TL, 13 Cumhuriyet altını ve 2 adet cep telefonunu alarak kayıplara karıştı.

01.06.2020 12:39  Güncelleme: 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde ikamet eden 65 yaşında bir kişi internetten tanıştığı kadın tarafından evlilik vaadiyle kandırıldı. Kadının yakınları olduğunu iddia ettikleri iki kişi tarafından yağmalandı.

Alınan bilgiye göre Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde ikamet eden 65 yaşındaki A.I. internet üzerinden tanıştığı kadın tarafından evlilik vaadiyle kandırıldı.

23 BİN 500 TL, 13 CUMHURİYET ALTINI VE 2 CEP TELEFONUNDAN OLDU

Kadının akrabaları olduklarını iddia eden 2 kişi mağdurun Kastamonu Taşköprü'deki evine gelerek mağdurdan evlilik masrafları adı altında 23.500 TL para ile 13 adet Cumhuriyet altını ve 2 adet cep telefonunu alarak mağdur A.I'nın evinden ayrıldı.

ŞÜPHELİLER YOZGAT'TA YAKALANDI

Yaşananların ardından mağdur A.I., evlenmek istediği kadına hiçbir şekilde ulaşamayınca durumu jandarmaya haber verdi. Kastamonu İl Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT (Jandarma Suç Araştırma Timi) ekiplerinin titiziz çalışması sonucu yağma olayını gerçekleştirdikleri iddiası ile aranan F.Y. ile A.Ç. Yozgat ilinde yakalanarak Kastamonu'ya getirildi.

Zanlılar Jandarma'da ki işlemlerinin ardından yağma ve dolandırıcılık suçlarından adliyeye sevk edildi.

İnternette tanıştığı kadına saf duygularla inanan 65 yaşındaki adam binlerce lirasından oldu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İnternette tanıştığı kadına saf duygularla inanan 65 yaşındaki adam binlerce lirasından oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • Anc: Oh olmuş... Ne işin var bu yaşta internet te kadinlarla... Az bile senin gibi lere 21 1 Yanıtla
  • Zynp: Amcam ya internette evlilik için eş aranır mı! Hıç duymadın mı kandırılarak yüzlerce insanın mağdür edildiğini! 13 0 Yanıtla
  • .: RABBİM hepimizi korusun 8 0 Yanıtla
  • Adana: Beter olsun uckuruna düşkün olanlar hala akillanmadilar 5 2 Yanıtla
  • merve: eeee babacım senin neeyine inteerneetteen kız aramak AMA çok üzüldüm yaw çok teemizsiniz 5 0 Yanıtla
  • edy: yorum yok sadece gülüyorum :))) 4 1 Yanıtla
  • Yanlış yol: Bu adama acınmaz...65 yaşında senin internette ne işin var ??? Bide kadın buluyor....bah bah baaahhh.Kadın arıyorsan,çevrenden araştır veya araştıttır.İnternetten bulunan kadından hayır gelmeeezzzz..... 4 0 Yanıtla
  • Ali: Oh olmuş 1 2 Yanıtla
  • ibrahim: kırkından sonra azanı teneşir paklarmış 2 0 Yanıtla
  • Neo: Amica nettin sen ya bu yastan sonra kuş otmez kervan gecmez otur evinde ya 1 0 Yanıtla
  • İki inatçı sürücü Bahçelievler yan yol girişindeki bariyerlere böyle sıkıştı
    17:35 İki inatçı sürücü Bahçelievler yan yol girişindeki bariyerlere böyle sıkıştı

    Bahçelievler'de E5'ten yan yola geçmek isteyen iki inatçı sürücü, birbirlerini beklemeyince araçlar bariyerlere sıkıştı. Olay saat 14.00 sıralarında Bahçelievler yan yol girişinde meydana geldi. Seyir halindeki iki inatçı sürücü, E5'ten aynı anda yan yola girmek istedi. Sabırsız sürücüler, birbirlerini beklemeyince iki araç, bariyerlere sıkıştı. Sürücülerin kendi imkanlarıyla sıkıştıkları yerden çıktığı araçlarda hasar meydana geldiği öğrenildi.

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    17:34 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da bir apartmanda meydana gelen olayda, Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak ağır yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yaşamını yitirdi. Şüpheli olarak aranan Meltem Z'nin eşi Serkan Z. polis tarafından yakalandı ve tutuklandı. Turgut D. ve Meltem Z'nin cenazeleri ikindi namazının ardından defnedildi.

  • Çorum'un Osmancık İlçesi'nde Aydınlatma Lambası Alev Aldı
    17:32 Çorum'un Osmancık İlçesi'nde Aydınlatma Lambası Alev Aldı

    Osmancık ilçesinde D-100, E-80 Karayolu kenarındaki aydınlatma lambası aniden alev alarak yanmaya başladı. İtfaiye ekipleri müdahale ederek yangını söndürdü.

  • Seydişehir'de iş ortağını av tüfeğiyle yaralayan zanlı tutuklandı
    17:24 Seydişehir'de iş ortağını av tüfeğiyle yaralayan zanlı tutuklandı

    Konya'nın Seydişehir ilçesinde, iş ortağını av tüfeğiyle yaraladığı gerekçesiyle gözaltına alınan zanlı tutuklandı. İkinci el oto alım-satımıyla uğraşan Hüseyin K. ile iş ortağı Sadettin H. arasında alacak meselesinden tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Sadettin H, Hüseyin K'yi av tüfeğiyle yaraladı. Zanlı polislerce gözaltına alındı ve çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.


Advertisement