Evrak ve belge dolusu poşeti dağ gibi çöpün içinde aradılar - Son Dakika
Güncel

Evrak ve belge dolusu poşeti dağ gibi çöpün içinde aradılar

Evrak ve belge dolusu poşeti dağ gibi çöpün içinde aradılar

İstanbul, DHA GÜNGÖREN'de temizlik işçileri kaldırım üzerinde unutulan evrak ve belge dolusu poşeti çöp kamyonuna attı.

08.10.2020 01:34  Güncelleme: 01:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul, DHA GÜNGÖREN'de temizlik işçileri kaldırım üzerinde unutulan evrak ve belge dolusu poşeti çöp kamyonuna attı. Evrakların sahibi, çöp döküm alanına arkadaşlarıyla giderek, saatlerce çöpleri karıştırdı. Uzun uğraşlar sonucu önemli evrak ve belgeleri buldu.

Güngören Haznedar Mahallesi Kınalı Caddesi üzerinde, dün akşam saatlerinde bir esnaf evrak ve belge dolusu poşetini iş çıkışında bir arkadaşına bırakarak işleriyle ilgilenmeye başladı. Poşet sahibinin arkadaşı da poşeti iş yerinin yanına bıraktı. O sırada cadde üzerinde bulunan çöpleri toplayan işçiler, unutulan evrak ve belge dolusu poşeti çöp sanıp çöp arabasına attı. Poşeti bıraktığı yerde görmeyen esnaflar panik halde sağa sola koşturdu. Kısa bir süre sonra etraftaki kişilerin beyanı ile poşetin işçiler tarafından kamyona atıldığı öğrenildi.

ÇÖPLERİ ARKADAŞLARIYLA BİRLİKTE KARIŞTIRDI SONUNDA BULDU

Çöp döküm alanına arkadaşlarıyla birlikte giden kişi, mahallesine gelen kamyonu aramaya başladı. Çöplerin yere boşaltılması ile birlikte aramalar başladı. Eline aldıkları tahtalarla dağ gibi çöpte poşeti arayan kişiler uzun uğraşlar sonucu aradıklarını buldu.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Evrak ve belge dolusu poşeti dağ gibi çöpün içinde aradılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement