'Evrim Teorisi'ne Karşı 'Yaratılış Sergisi' - Son Dakika
Yerel

'Evrim Teorisi'ne Karşı 'Yaratılış Sergisi'

\'Evrim Teorisi\'ne Karşı \'Yaratılış Sergisi\'

Adana'da ziyarete açılan ve; 'Yaratılış Sergisi' adı verilen etkinlikle birlikte Darwin'in 'Evrim Teorisi' çürütülmeye çalışılıyor.

26.04.2012 18:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da ziyarete açılan ve; 'Yaratılış Sergisi' adı verilen etkinlikle birlikte Darwin'in 'Evrim Teorisi' çürütülmeye çalışılıyor. Daha önce Türkiye'nin çeşitli kentlerinde açılan ve tartışma konusu olan sergide milyonlarca yıllık olduğu öne sürülen fosiller yer alıyor.

Kamuoyunda 'Adnan Hoca' olarak bilinen Adnan Oktar'a yakın bir vakıf tarafından hazırlanan ve yine bu vakfa üye kişiler tarafından koordine edilen sergi, merkez ilçe Seyhan'da faaliyet gösteren ve kentin en işlek caddelerinden biri üzerine kurulu olan Çakmak Plaza'da ziyarete açıldı. Daha önce Türkiye'nin farklı bölgelerinde sergilenen ve tartışma konusu olan 'Yaratılış Sergisi'nde milyonlarca yıllık olduğu belirtilen hayvan ve bitki fosillerinin yanı sıra Darwin'in 'Evrim Teorisi'ni yalanlayan çeşitli afişler de yer alıyor.

Söz konusu sergiyle ilgili olarak İHA muhabirine açıklamalarda bulunan İbrahim Koçak, ilköğretimden üniversiteye kadar uzanan süreçteki ders kitaplarında 'Evrim Teorisi'ne yer verildiğini, ancak bu konudaki öğretilerin yanlış olduğu gibi 'Yaratılış Teorisi' olmadığını savundu. Koçak, "Evrim Teorisi'nde canlıların zamanla mutasyona uğrayarak, küçük değişimler geçirdiği savunuluyor. Bu fosillerde gördüğümüz gibi milyonlarca yıl geçmesine rağmen hayvan ve bitkilerde bir değişim yok. Bu durum da 'Evrim Teorisi'nin geçerli olmadığını açık ve net bir şekilde ortaya koyuyor" dedi. Öte yandan, 'Yaratılış Sergisi'nin 4 gün boyunca Çakmak Plaza'nın zemin katında ziyarete açık kalacağı bildirildi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Evrim Teorisi'ne Karşı 'Yaratılış Sergisi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement