Ex Machina'nın Yeni Fragman ve Klibi Yayınlandı - Son Dakika
Teknoloji

Ex Machina'nın Yeni Fragman ve Klibi Yayınlandı

Ex Machina\'nın Yeni Fragman ve Klibi Yayınlandı

Vizyona girmesi merakla beklenen filmlerden Ex Machina, yayınlanan yeni fragman ve klibiyle sinemaseverleri heyecanlandırmaya davam ediyor.

23.04.2015 18:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vizyona girmesi merakla beklenen filmlerden Ex Machina, yayınlanan yeni fragman ve klibiyle sinemaseverleri heyecanlandırmaya davam ediyor.

The Beach/Kumsal isimli romanının aynı isimle sinemaya uyarlanmasıyla senaristliğe başlayan Alex Garland, 28 Days Later/28 Gün Sonra gibi başarılı işlerden sonra şimdi de yönetmenliğe soyunuyor. Başrollerini Oscar Isaac, Alicia Vikander ve Domhnall Gleeson paylaştığı film, aynı zamanda Isaac ve Gleeson'un bu yıl beraber rol aldıkları ikinci film olma özelliği taşıyor.

Dünyanın en iyi yazılım şirketinde çalışan Caleb Smith, düzenlenen bir yarışmayı kazanınca şirketin CEO'su Nathan Bateman ile 1 hafta geçirme hakkı kazanır. Nathan'ın dağ evinde 1 hafta geçirecek Smith, bir deneyin içinde olduğunda habersizdir. İlk gerçek yapay zeka Ava, iki genç adam ile tuhaf ve karmaşık bir zaman geçirecektir.

Yılın önemli yapımları arasında yer alan bilim-kurgu filmi Ex Machina'nın Türkiye'de vizyon tarihi ise henüz belli değil.

Filmin yayınlanan ilk fragmanını ve yeni fragman ve klibini aşağıdan izleyebilirsiniz.

Filmin Yayınlanan İlk Video Klibi

Yayınlanan 2. Fragman

Yayınlanan İlk Fragman

Habere ulaşmak için

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Ex Machina'nın Yeni Fragman ve Klibi Yayınlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement