Ex S" Tiyatro Oyununun Galası Yapıldı - Son Dakika
Kültür Sanat

Ex S" Tiyatro Oyununun Galası Yapıldı

Espri Standartları Enstitüsü Kurumu (E.S.E.K.) tarafından perdelenen "EX S" tiyatro oyununun galası yapıldı.

21.01.2016 01:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Espri Standartları Enstitüsü Kurumu (E.S.E.K.) tarafından perdelenen "EX S" tiyatro oyununun galası yapıldı.

Profilo Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyunun senaristliğini ve yönetmenliğini E.S.E.K.'in kurucularından Uğur Uludağ üstlendi.

Gala öncesi AA muhabirine açıklama yapan Uludağ, oyunu galadan önce 3 kez oynadıklarını ve tepkilerin çok iyi olduğunu belirterek, "İzleyici bu oyunda kendisini görecek. Bir kere gelecekler eğlenecekler. En önemli olanı o. Çünkü şu günlerde en çok ihtiyaç duyulan şey, biraz kahkaha atmak, biraz gülümsemek. Biraz 'Biz ne yapıyoruz?' diye soracaklar kendilerine ama sevimli bir şekilde. 'Ne yapmalıyız'ın cevabı da çıkacak aslında. Tam bu günün jenerasyonunu anlayan, onlara merhaba diyen, onlarla selamlaşan, onlarla arkadaş olan bir tiyatro oyunu" dedi.

Oyunda rol alanlardan Özgül Sağdıç, herkesin hayatından bir parça bulacağını aktararak, "İlişkilerimizin ve hayatımızın tam ortasında bulunan sosyal medyayı görecekler bu oyunda. Kadın erkek ilişkilerini görecekler, kadın erkek ilişkilerinin hangi noktaya geldiğini görecekler. Özellikle genç kitlenin mutlaka izlemesi gerektiğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Dekor tasarımını Barış Dinçel'in yaptığı komedi türündeki oyunda Şükrü Çetin, Dilek Dilan Saydut, Özgür Şenyer, Özgül Sağdıç, Muammer Tali, Yasemin Hadivent, Mete Tekindal, Gizem Birdan, Merve Özdemir, Tuğçe Yıldırım, Berkan Çalışkan rol alıyor.

E.S.E.K.'in kuruluşunun 26. yılında sahneye koyduğu 2 perdelik oyunu Ezel Akay, Cem Davran, Hakan Bilgin, Yosi Mizrahi, Sinan Çetin gibi isimler de izledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Ex S' Tiyatro Oyununun Galası Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement