Expo 2016 Antalya"Ya Doğru - Son Dakika
Yerel

Expo 2016 Antalya"Ya Doğru

Türkiye'nin ilk EXPO'suna ev sahipliği yapacak olan EXPO 2016 Antalya Sergi Alanı'na Japon piyanist ve besteci Hiromi, Türk orkestra şefi Emre Aracı ile sanatçı Koray Avcı ağaç dikti.

21.11.2015 13:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin ilk EXPO'suna ev sahipliği yapacak olan EXPO 2016 Antalya Sergi Alanı'na Japon piyanist ve besteci Hiromi, Türk orkestra şefi Emre Aracı ile sanatçı Koray Avcı ağaç dikti.

Aksu ilçesindeki alanda oluşturulan ünlüler ormanına top akasya ağacı diken sanatçılar, ağaçlara ilk suyu döktü ve üzerinde isimleri yer alan künyeleri astılar. Alanı da gezen sanatçılar, proje hakkında yetkililerden bilgi aldılar.

Japon piyanist Hiromi, kendisinin de alanda bir ağacı olmasından onur duyduğunu belirterek, "Bu beni çok mutlu etti. Buraya tekrardan gelmem için çok iyi bir neden" dedi.

Orkestra şefi Aracı ise, ilk kez kendisi için ağaç dikildiğini söyleyerek, "Bir konser sonrası Antalya'da böyle bir şeyin gerçekleşiyor olması bence bir sanatçıya verilebilecek en güzel hediyelerden biri" diye konuştu.

Avcı da kendisinin projeye katkı koymasına vesile olanlara teşekkür etti. Sergi alanında ağacı olmasından büyük mutluluk duyduğunu belirten Avcı, "Böyle bir yaşam alanı kurulması, böyle bir faaliyetin olmasının memlekete çok büyük faydası var" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Expo 2016 Antalya'Ya Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement