Eylem Toraman: İbrahim Toraman'la Aramız Perdeci Yüzünden Bozuldu - Son Dakika
Magazin

Eylem Toraman: İbrahim Toraman'la Aramız Perdeci Yüzünden Bozuldu

Eski futbolcu İbrahim Toraman'ın eşi Eylem Toraman, konuk olduğu canlı yayında eşinden şiddet gördüğünü belirterek, "O yokken eve gelen perdeci yüzünden aramız bozuldu" dedi.

29.02.2016 16:21  Güncelleme: 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski futbolcu İbrahim Toraman'ın eşi Eylem Toraman'a şiddet uyguladığı iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Konuyla ilgili geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapan İbrahim Toraman, ayrılık haberlerini doğrulamış ancak eşine şiddet uyguladığı iddialarını yalanlamıştı.

"BANA MADDİ ANLAMDA DESTEK OLMADI"

Dayak yediğini öne süre eş, bu sabah konuk olduğu 'Söylemezsem Olmaz' programında, "İbrahim Toraman bana hamileyken şiddet uyguladı. Zorla evlilik sözleşmesi imzalattı. Evin ihtiyaçlarını ben aldım. Market alışverişlerini de ben yaptım. İbrahim Toraman evliliğimiz boyunca bana maddi anlamda hiç destek olmadı" diye konuştu.

"PERDECİNİN EVE GELMESİNE ÇOK BOZULDU"

Eylem Toraman şunları söyledi: "Aslında ceviz kabuğunu doldurmayacak bir olaydan çıktı aramızdaki tartışma. İbrahim Bey 3-4 günlüğüne Milano'ya gitmişti. Çocuğum hastaydı. Yengesi de bizdeyken eve perdeci geldi. Kendisi evde yokken perdecinin eve gelmesine çok bozuldu. Sadece onun yengesi değil benim annem babam da evdeydi. Ondan bana bir siniri vardı. Ben çay alacaktım kendime çocuk vardı elimde. Elimden çay bardağı düştüğü için çok sinirlendi ve beni dövdü. Kafama çok fazla darbe aldım. Kafamı mermere çarpıp baygınlık geçirdim. Ben de babamı aradım yardım istedim.

"AİLESİ BİLDİĞİ HALDE MÜDAHALE ETMEDİ"

Maalesef çok aşıktım ondan evlendim. Türkiye'den bir yıllığına iş için Almanya'ya geldiğimde İbrahim beyle tanıştık ve aşık olduk, sabrettim düzelir diye çok fazla fedakarlık yaptım. Ailemin üzülmesini istemediğim için çoğu şeyde sustum. Ama onun ailesi bunu bildiği halde müdahale etmedi. Hatta kuzeninin yanında da şiddet gördüm.

"TELEFONUNDA KADIN FOTOĞRAFI GÖRDÜM"

2 tane telefon kullanıyordu. Telefonunda bir şifre vardı telefona bakma şansım yoktu. Ama birkaç kez gelen telefonları açtım ve bir kadın çıktı. Milano'dan olduğunu öğrendim. Sen bir babasın gece hayatın olmamalı dediğimde sen beni böyle tanıdın bunlara katlanacaksın diyordu. Ve kendisine karşı hala duygularım sevgim bitmedi boşanma kararı almamın sebebi de çocuğum. Onu ben doğurdum sorumluluğun çoğu bende onun için bunu yapmalıyım. Kendisi de boşanmaktan yana. Aşk gözümü kör etti ama başka kadınlar susmasın. Bu topluma bir ibret olsun. Ben bir avukat olarak bunu yaşadıysam toplumda hala kadına şiddet var demektir."

Eylem Toraman: İbrahim Toraman\'la Aramız Perdeci Yüzünden Bozuldu

Son Dakika Magazin Eylem Toraman: İbrahim Toraman'la Aramız Perdeci Yüzünden Bozuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (27)

  • Kübra: Valla benim bir sevgilim var. Balkona bile cikartmiyor. Çok kiskanc ailemle bile brakmiyor disari ayda 2 kere kendi cikartir. Bende cidden güzelim. Ama evlenincede byle olacak diyor. Çokta seviyorum. Ne yapsam ki korkmaya basladim. Bana hiç kiyamaz aslında yinede kafam karışık. 3 28 Yanıtla
    Musa Keleş: Vazgeç hemen :) 19 0 Sz: Allah kolaylık versin, şimdi hoşuna gidebilir ama evlenince çok zor günler yaşarsın 14 3
  • Jack: Evde annem BabAmda vardi dio sora babami arayip yardim istedi dio celiskili ifadeler bunlar :) 7 18 Yanıtla
  • .".....: Ibrahimde proğramda çıkmış atıp tutuyor yok dövmedim öyle şey mi olur diye. Bak kadın ayrıntısıyla anlatmış herşeyi şahit bile göstermiş. Bide kadına ve çocuğa para vermiyormuş böyle baba ve eş olur mu. Ne olacak başka kadınlarla gezmekten aileye bakamıyordur 23 2 Yanıtla
  • HAKTAN: EŞLER SİZE ALLAHIN EMANETİDİR..Bİ GÜN ÇOK PİŞMAN OLURSUN TORAMAN 23 0 Yanıtla
  • tatar: harbi erkek benim kafadan geri vites yok . toraman adamsın 5 14 Yanıtla
  • bilirkisi: eylem hanim avukat oldugunuz belli. maasallah olumsuz herseyi siralamissin. tecrubeli bir güvenlik görevlisi olarak söylüyorum söylediklerin inanditici gelmiyor. 10 9 Yanıtla
  • TC: bırakın şu eğitimsiz futbolcu milletini kardeşim cahil adam bunlar bunlarda her yol var 14 1 Yanıtla
  • KEMALiST: atamiz hayatta olsaydi bunlarla gurur duyardi.o cünkü böyle bir nesil arzuluyordu. 5 8 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement