Eylül Ayı İlklere İmza Atıyor - Son Dakika
Güncel

Eylül Ayı İlklere İmza Atıyor

Eylül Ayı İlklere İmza Atıyor

Yeni Peugeot 208, Red Hot Chili Peppers İstanbul Konseri'nde Türkiye'ye Merhaba diyor.

29.08.2012 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ve bekleyiş sona eriyor! Eylül ayı ilklere imza atıyor... Peugeot Markası için Yeniden Doğuş'u ifade eden Yeni Peugeot 208 Eylül ayında Türkiye pazarına sunuluyor. Müzikseverlerin uzun zamandır Türkiye'de konser vermesini beklediği Red Hot Chili Peppers, Peugeot 208'in de sponsorları arasında olduğu, Pozitif Live tarafından gerçekleştirilecek organizasyonda, İstanbul'da ilk kez 8 Eylül Cumartesi akşamı santralistanbul'da unutulmaz bir performans sergilemeye hazırlanıyor.

Unutulmayacak sürprizlerin peşpeşe gerçekleşeceği 8 Eylül tarihindeki Konser çerçevesinde Peugeot 208, 2 çifte bilet kazanma şansı, 1 çifte ise biletini Golden Ring'e dönüştürme şansı sunuyor.

Bilet kazanma şansı

Peugeot 208'in de sponsorları arasında olduğu Red Hot Chili Peppers İstanbul Konseri'nde Peugeot, hayranlarına konser bileti kazanma ve konsere bilet alanların biletlerini Golden Ring'e dönüştürme fırsatı sunuyor.Foursquare ve twitter üzerinden yapılacak yarışmalara katılıp, yarışmanın gereğini yerine getiren 2 çifti, RHCP İstanbul Konseri bileti kazanma ve 1 çifti de konser biletini Golden Ring'e dönüştürme şansı bekliyor.

Peugeot 208 Konvoyu bu haftasonu İstanbul'da

01 Eylül Cumartesi ve 02 Eylül Pazar günü 5'er adet Red Hot Chili Peppers İstanbul Konseri görselleri ile kaplanan Peugeot 208'lerden oluşan 2 farklı konvoy, etkinliğin duyurusunu yapacak. Konvoy, Avrupa Yakası'nda Etiler, Levent, Bebek civarında, Anadolu Yakası'nda ise Bağdat Caddesi ve Sahil Yolu güzergahında yol alacak. Ayrıca 7 gün boyunca gerilla ekipler etkinliğin duyurumuna destek verecekler.

Foursquare üzerinden check-in yap, bilete yaklaş

Anadolu yakasında Bağdat Caddesi'ne ve Avrupa yakasında Bebek'e konumlandırılan Peugeot 208'ler Foursquare'de check-in noktası olarak yer alacak. 7 gün boyunca belirlenen bu check-in noktalarında en fazla check-in yapıp, noktanın 7 Eylül tarihinde saat 19.00'da check-in noktasının Mayor'u olan kişi birinci kategoriden 2 kişilik konser bileti kazanacak. Avrupa yakası ve Anadolu yakası olarak 2 ayrı check in noktası oluşturulacak ve her yakanın mayor'ına bir çift bilet olmak üzere, toplam 4 adet bilet Peugeot tarafından Red Hot Chili Peppers hayranlarına hediye edilecek.

#simdinebekliyorsun hashtag'ine en güzel tweeti at, hayallerine yaklaş

Ayrıca 01 Eylül'den itibaren #simdinebekliyorsun hashtag'ine en güzel tweeti, 08 Eylül saat 19.45'e kadar yollayanlar arasından seçilen bir şanslı izleyiciye 2 kişilik GOLDEN RING bileti hediye edilerek, kategorisi yükseltilecek. Kazanan talihlinin bileti, konser alanında seçen jüri tarafından Peugeot standında verilecek.

Facebook/peugeoturkiye sayfasını Beğen, detayları öğren

Tüm bu etkinliklere katılım koşulları, 30 Ağustos tarihinden itibaren www.facebook.com/peugeoturkiye sayfasından duyurulacak.

Tüm bunların yanı sıra konseri izlemeye gelen Red Hot Chili Peppers hayranlarını, Peugeot standlarında, farklı süprizler ve hediyeler bekliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eylül Ayı İlklere İmza Atıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement