Eyüp Arın: "Göztepe Karşılaşması Bir Kazaydı" - Son Dakika
Spor

Eyüp Arın: "Göztepe Karşılaşması Bir Kazaydı"

Eyüp Arın: "Göztepe Karşılaşması Bir Kazaydı"

Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, Göztepe karşılaşmasının bir kaza olduğunu belirterek, gelecek haftalarda daha iyi bir takım olacaklarını ifade etti.

25.08.2015 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, Göztepe karşılaşmasının bir kaza olduğunu belirterek, gelecek haftalarda daha iyi bir takım olacaklarını ifade etti.

Eyüp Arın, düzenlediği basın toplantısında Göztepe karşılaşmasında oynadıkları oyunun da, verdikleri mücadelenin de, aldıkları skorun da kötü olduğunu ancak buna rağmen taraftarların desteğini esirgemediğine dikkat çekerek, "Bu anlamda taraftarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Bizim açımızdan Göztepe maçı bir kazaydı. Göztepe karşılaşması ardından yapılan ilk antrenmanda futbolcularımız ile bir toplantı yaptık. Yapılan toplantıda hatalarımızı konuştuk, futbolcularımızda hatalarını biliyorlar. Maçın ilk bölümünde ustaca atılan bir gol takımımızda dağılmamıza neden oldu. İkinci yarıda baskı kurduğumuz dakikalarda kontradan yediğimiz gol var. Maç boyunca pozisyon bulma anlamında sıkıntılar yaşadık. Ligin ilk maçında oynadığımız Şanlıurfa maçıyla Göztepe maçı olsun, Şanlıurfaspor maçı olsun oyun sistemimizde bir değişiklik yok. Rakip iyi oynadı kötü oynadı önemli değil bizim takım olarak iyi olmamız gerekir. Göztepe maçında takımımızda uyum sorunu vardı. Oyunsal anlamda sahada hiç bir şey yoktu. Göztepe usta ayaklardan kurulu bir takım ikinci golü de bulunca istedikleri gibi oynadılar. Göztepe maçı bizim için kazaydı. Mücadele anlamında da bir kez daha söylüyorum taraftarımızı üzdüğümüz için mutsuzuz. Şanlıurfaspor maçına baktığımızda umut veren bir takımımız vardı. Göztepe maçına baktığımızda ise karamsar bir tablo var" dedi.

"TEVFİK ALTINDAĞ BULUNMAZ HİNT KUMAŞI DEĞİL"

Adanaspor antrenmanlarına katılmayan Tevfik Altındağ konusu da değinen Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın,"Tevfik Altındağ ile son konuştuğumuzda giderken 'Geleceğim askerlik sorunum var' dedi ve iki gün izin istedi. Bu konuşmalarının ardından bir daha da dönmedi. Sonrasında Tevfik duyduk ki sözleşmesini tek taraflı fesh etmiş. Tevfik bizim de istediğimiz bir oyuncu. Gelmek isterse buyursun ama gelmez ise de bulunmaz Hint kumaşı değil" şeklinde konuştu.

"BAŞKANIMIZ BAYRAM AKGÜL HİÇ BİR YERDEN YARDIM ALMIYOR"

Basın toplantısında bir gazetecinin transferler konusunda Bayram Akgül'ün maddi anlamda düşük maliyetli transfer yapıyor soruna ise Eyüp Arın şunları söyledi:

"Başkanımız hiçbir yerden yardım almıyor. Tek başına bir kulüp yönetmek çok zor. Gelirlerine göre giderlerini harcayan bir kulüp başkanı var. Bu şehirde bir Adanaspor gerçeği var ama Bayram Akgül Adanaspor'u bu zamana kadar Adanaspor'u buralara kadar tek başına getirdi. Eyüp Arın olarak bende bir Adanasporlu olarak Bayram Akgül'e teşekkür ediyorum. Küçük bütçeler ile de şampiyonluklar yaşanır. Genç bir ekibimiz ve mücadele edecek olan bir takımımız var" dedi.

"GİRESUN DEPLASMANINA KAZANMAYA GİDİYORUZ"

Son olarak gelecek hafta oynanacak olan Giresun maçını hakkında konuşan Eyüp Arın: "TFF 1. Ligde her kolay maç yok her maç zor. Sezona birçok takım şampiyonluk parolası ile girdi. Giresun ile kampta bir hazırlık maçı oynadık. Giresun deplasmanına puan almaya gidiyoruz ve kazanman istiyoruz" şeklinde konuştu.

RENAN FOUİNHO: "ADANASPOR GELENİĞİ OLAN BİR TAKIM"

Adanaspor'un Brezilyalı oyuncusu Renan Foguinho ise konuşmasında "Adana'ya ve Adanaspor'a geldiğim için çok mutluyum. Adanaspor geleneği olan bir takım. Takım arkadaşlarımı beğendim ama Göztepe maçının da alınan kötü sonucun üzüntüsü var. TFF 1. Ligin zor bir lig olduğunun bilgisini almıştım sert bir lig olduğuna da oynadığımız iki karşılaşmada gördüm" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Eyüp Arın: 'Göztepe Karşılaşması Bir Kazaydı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement